Upload: trailer za 2. sezonu Amazonove humoristične SF serije

Prime Video je objavio trailer za drugu sezonu humoristične SF serije Upload koja na streaming platformu stiže 11. ožujka. Prva sezona nije bila loša i mi ćemo svakako dati šansu i drugoj sezoni, iako se nadamo nekim pomacima na bolje. Tvorac serije je Greg Daniels (The Office, Park and Recreation), a izvršni producenti su Daniels i Howard Klein.

Upload je smješten u tehnološki naprednu budućnost, gdje su ljudi pronašli način da kontroliraju zagrobni život učitavajući se u digitalni svijet. Glavne uloge tumače Robbie Amell (The Flash) kao Nathan, Andy Allo (Chicago Fire) kao Nora, Kevin Bigley (Sirens) kao Luke, Allegra Edwards (Briarpatch) kao Ingrid, Zainab Johnson (American Koko) kao Aleesha, Owen Daniels (Space Force) kao A.I. Guy, Josh Banday (Pam & Tommy) kao Ivan i Andrea Rosen (Episodes) kao Lucy.

U novoj sezoni Nathan je na raskrižju svog zagrobnog života… njegova bivša djevojka Ingrid neočekivano je stigla u Lakeview u nadi da će ojačati njihovu vezu, ali njegovo srce i dalje potajno žudi za ‘anđelicom’ Norom koja pruža usluge korisnicima Lakeviewa. U međuvremenu, Nora je izvan mreže i involvirana s protutehnološkom pobunjeničkom skupinom The Ludds. Ova sezona je puna novih koncepata bliske budućnosti, uključujući Lakeviewov najnoviji digitalni program za bebe u aplikaciji, nazvan ‘prototykes’ kao i ostale satirične uvide u tehnološki napredak i glavobolje koje dolaze.

Upload

Check Also

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

The Daywalker: Marvelov kratki, animirani film o Bladeu!

Marvel je lansirao kratki animirani film pod nazivom The Daywalker, najnoviji u nizu kratkih filmova …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics