U pripremi je nastavak filma 47 Ronina!

2013. u kina je stigao film 47 Ronina (samuraja bez gospodara). Režirao ga je Carl Rinsch, kombinirajući elemente samurajske akcije s fantastikom, gdje Keanu Reeves u srednjovjekovnom Japanu tumači izopćenog samuraja koji se pridružuje grupi 46 samuraja kako bi zajedno uništili zloglasnog Tadanobu Asanoa i njegove pomoćnike s natprirodnim moćima. Film nije prošao dobro, niti kod kritičara, ni na kino blagajnama gdje je zaradio svega 150 milijuna dolara. Unatoč tome, svijetu 47 Ronina će biti udahnut novi život. Film tako dobiva nastavak kojeg će režirati Ron Yuan (Wild Card, Black Dynamite), producirati Universal 1440 Entertainment, a distribuirati Netflix.

“Nevjerojatno sam uzbuđen što radim s Universalom i njihovim producentima na ovom filmskom žanrovskom miksu borilačkih vještina, akcije, horora i cyberpunka. Ovo će biti zabavna, intenzivna i supernapeta vožnja za gledatelje širom svijeta.” – izjavio je Yuan.

Nastavak donosi neke značajne izmjene u odnosu na original. Umjesto u drevnoj prošlosti radnja će biti smještena 300 godina u budućnosti, u egzotičnom cyberpunk svijetu. Film će biti svježi, iznova zamišljeni pogled na original koji će sadržavati i horor elemente zajedno s modernim samurajskim i nindža elementima. Producenti filma su John Orlando, Share Stallings i Tim Kwok. Film se na Netflixu očekuje u prvoj četvrtini 2021. godine.

S obzirom na veliki vremenski razmak, vrlo je upitno hoće li Keanu Reeves reprizirati svoju ulogu.

Check Also

Star Trek: Starfleet Academy, glavnu ulogu u seriji tumačit će Holly Hunter

Star Trek: Starfleet Academy, četvrta igrana serija i šesta koju producira Secret Hideout Alexa Kurtzmana …

Megalopolis: prvi, podijeljeni dojmovi o filmu!

Od premijere Megalopolisa koja se održala prije par dana u sklopu Filmskog festivala u Cannesu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics