U nastavku Jokera Lady Gaga će izgleda tumačiti Harley Quinn!

Nastavak filma Joker je i službeno u pripremi, a redatelj Todd Phillips još je prošlog tjedna otkrio da je naslov Joker: Folie à Deux. Phillips već neko vrijeme radi na scenariju sa Scottom Silverom, ali ga je tek nedavno konačno pokazao studiju. Sam naslov Folie à Deux upućuje na medicinski izraz za identičan ili sličan mentalni poremećaj koji pogađa dvije ili više osoba, obično članova iste obitelji. Sada su stigle vijesti kako bi u nastavku uz Joaquina Phoenixa mogli gledati Lady Gagu koja je navodno u ranim pregovorima za lik Harley Quinn. Međutim treba uzeti u obzir da je ovaj novi lik Harley Quinn ipak potpuno drugačiji od lika kojeg je tumačila Margot Robbie.

Ali čekajte, to nije sve, ili tako barem poručuje THR, jer njegovi izvori javljaju da je nastavak zapravo mjuzikl. To je u svakom slučaju neočekivano. No Phillips je već radio s Lady Gagom i to baš na mjuziklu A Star Is Born (Zvijezda je rođena) iz 2018. godine, što je ispala vrlo uspješna suradnja. S druge strane nismo baš sigurni da bi nastavak Jokera dobro funkcionirao kao mjuzikl. Za sada naravno ništa od ovog nije potvrđeno, a još uvijek se ne zna ni da li Phillips i društvo planiraju u projekt ukomponirati i neki drugi lik ili likove iz DC-jevog svemira.

Quinn je često prikazivana kao psihijatrica u Arkham Asylumu u Gotham Cityju, gdje upoznaje Jokera te se zaljubljuje se u njega. Phoenix je međutim zajedno s Phillipsom potpuno iznova osmislio lik za hit film iz 2019., koji je pratio podrijetlo zloglasne figure Arthura Flecka, ne baš uspješnog klauna i stand-up komičara koji grad gura u val nasilja.

Check Also

Prvi teaser trailer za film The Toxic Avenger!

Legendary Entertainment objavio je prvi teaser trailer za superherojski film The Toxic Avenger. Riječ je …

Wish: novi trailer i poster za Disneyjev animirani film!

Walt Disney Animation Studios objavio je novi trailer i poster za nadolazeći animirani film Wish. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics