Twilight of the Gods, novi pogled na Netflixovu animiranu seriju

Prva fotografija za Netflixovu animiranu seriju Twilight of the Gods objavljena je u travnju, a sada smo dobili nekoliko novih fotki. Serija je najavljena još u srpnju 2019. i bile su potrebne godine da se saznaju novi detalji o najnovijem animiranom projektu Zacka Snydera, koji je jedan od mnogih projekata, ugovorenih između Snydera i Netflixa.

Tvorac, izvršni producent, a ujedno je i redatelj dvije epizode (prve i osme) je Zack Snyder. Sutvorci projekta su Jay Olivia (The Dark Knight Returns, Justice League: The Flashpoint Paradox) i Eric Carrasco (Supergirl, Foundation). Ostali redatelji su Olivia (druga i sedma epizoda), Tim Divar/Andrew Tamadl (treća i peta epizoda) i Dave Hartman/Andrew Tamadl (četvrta i šesta epizoda). Seriju za Netflix producira Stone Quarry Animation (Snyder i Wesley Coller) u suradnji s kućom Xilam Animation (I Lost My Body, Oggy and the Cockroaches) koja je zadužena za animaciju.

Najnovije fotografije oduzimaju dah, s vizualima koji naginju čistoj živosti, kao da ih je stvorio sam Odin. Glavni likovi poput Sigrida i Thora prikazani su u samostalnim kadrovima, pri čemu je prvi spreman za borbu, a drugi izaziva udar munje. Drugi likovi, poput Leifa, Lokija i Odina također zauzimaju središnje mjesto u ovoj impresivnoj galeriji fotografija.

Glavnim likovima glasove su posudili Sylvia Hoeks (See) kao Sigrid, Stuart Martin (Miss Scarlet and The Duke) kao Leif, Pilou Asbæk (Game of Thrones) kao Thor i John Noble (Fringe) kao njegov otac Odin. Ostalu glumačku ekipu zaokružili su Paterson Joseph (The Leftovers) kao Loki, Rahul Kohli (The Fall of the House of Usher) kao Egill, Jamie Clayton (The L Word: Generation Q) kao The Seid-Kona, Kristofer Hivju (Game of Thrones) kao Andvari, Peter Stormare (Constantine) kao Ulfr, Jamie Chung (Grown Ups) kao Hel, Lauren Cohen (The Walking Dead: Dead City) kao Inge, Jessica Henwick (The Matrix Resurrections) kao Sandraudiga i Corey Stoll (Ant-Man and the Wasp: Quantumania) kao Hrafnkel.

Serija Twilight of the Gods na Netflix premijerno stiže ove jeseni sa svih osam epizoda, točan datum još nije otkriven.

Check Also

Nosferatu: prvi trailer za remake redatelja Roberta Eggersa!

Focus Features konačno je objavio prvi teaser trailer za remake filma Nosferatu, redatelja i scenarista …

Snowpiercer: puni trailer za 4. i ujedno posljednju sezonu serije!

Nakon što je prvi teaser objavljen početkom mjeseca AMC je objavio i puni trailer za …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics