Tribes of Europa: puni trailer za Netflixovu distopijsku seriju

Na Netflix samo što nije stigla još jedna interesantna europska žanrovska serija. Riječ je o Tribes of Europa, njemačkoj distopijskoj seriji za koju smo prvi teaser dobili sa samim krajem prošle godine, a sada je objavljen i punokrvni trailer. Zanimljivo je kako Tribes of Europa stiže od tvoraca iznimno popularne Netflixove serije Dark. Scenarist i showrunner je Philipp Koch, dok su Quirin Berg i Max Wiedemann (Dark) izvršni producenti.

Godina je 2074. Nakon misteriozne globalne katastrofe, bjesni rat između plemena koja su isplivala iz olupine nekadašnje Europe. Kiano, Liv i Elja, troje braće i sestara iz miroljubivog plemena Origine su razdvojeni i prisiljeni ići vlastitim putovima u borbi za budućnost ove nove Europe.

Iako tema ovako na prvu izgleda vrlo sumorno i brutalno, tvorac serije uvjerava da je upravo nada centralni motiv. “Ne krećemo se u radioaktivnom kontaminiranom svijetu postapokalipse u kojem se propast krije iza svakog ugla. Dapače, živimo u uzbudljivom svijetu u kojem se svi ponovo uzdižu na noge. Novi početak za kontinent, pun nade.”

Glavne uloge tumače Emilio Sakraya (Warrior Nun), Henriette Confurius (The Beloved Sisters), David Ali Rashed (The Perfect Secret), Oliver Masucci (Dark), James Falkner (Game of Thrones) i Melika Foroutan (Mediterraneo).

Tribes of Europa na Netflix stiže 19. veljače sa svih šest epizoda.

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics