Trialer za 3. sezonu fantasy serije A Discovery of Witches

Približava se treće i ujedno posljednje poglavlje fantasy sage A Discovery of Witches, pa smo stoga dobili i trailer. Nastavljajući se na drugu sezonu koja završava jezivom i zapanjujućom smrću Emily Mather, na što nas je trailer podsjetio, treća sezona će se baviti posljedicama Knoxovih postupaka kao i posljedicama ‘donošenja’ potomaka vampira i vještice u čarobni svijet.

Iako službenog opisa treće sezone još nema trailer ipak daje neke naznake u kojem će pravcu priča ići dalje, što je neminovno otvoreni rat između vampira, vještica i demona. No na kraju krajeva nije teško ni ekstrapolirati neke stvari s obzirom da se ipak radi o adaptaciji treće knjige popularne trilogije Deborah Harkness.

Teresa Palmer i Matthew Goode se vraćaju svojim ulogama Diane i Matthewa. No oni nisu jedini glavni glumci koje ćemo gledati u nadolazećoj posljednjoj sezoni. Tu su opet Steven Cree (Gallowglass), Ed Bluemel (Marcus Whitmore), Adelle Leonce (Phoebe Taylor), Lindsay Duncan (Ysabeau de Clermont), Alex Kingston (Sarah Bishop), Gregg Chillin (Domenico Michele), Owen Teale (Peter Knox), Trevor Eve (Gerbert d’Aurillac) i Jacob Ifan (Benjamin Fuchs). Također još u veljači ove godine otkriveno je kako će Peter McDonald (The Last Kingdom) zamjeniti Trystana Gravellea. Što se novih lica tiče gledat ćemo Ivannoa Jeremiaha (Humans, Black Mirror) kao molekularnog biologa Christophera Robertsa i Tobyja Regboa (The Last Kingdom) kao starijeg Jacka, posvojenog sina Matthewa i Diane. U miks su dodana i tri nova vampira Genesis Lynea (Casualty), Parker Sawyers (Southside with You) i Olivier Huband (I Hate Suzie) kao Geraldine, Ransome Fayrweather i Fernando.

Treća sezona serije A Discovery of Witches na AMC plus, Shudder i Sundance Now stiže u siječnju 2022. godine.

Check Also

Prvi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Sony nas je ugodno iznenadio i objavio prvi pogled i teaser poster za njihov vrlo …

Station Eleven: puni trailer za HBO-ovu postapokaliptičnu seriju

S manje od dva tjedna do premijere HBO Max je objavio puni trailer i postere …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics