Tri nova spota, fotografije i informacije o pretprodaji ulaznica za sf film “Interstellar”

 

U četvrtak, 16. listopada, u CineStaru započinje pretprodaja kinoulaznica za novi film Christophera NolanaInterstellar” koji kreće s prikazivanjem 6. studenog u IMAX, 4K, 4DX formatima te, naravno i klasičnom 2D formatu. Svi koji žele prvi pogledati jedan od najočekivanijih filmova godine svoje ulaznice mogu kupiti od danas samo u CineStaru i to na blagajnama kina te online (putem smartphone aplikacije i na web stranici www.blitz-cinestar.hr).

Interstellar slovi za najtajanstveniji blockbuster godine, a za one manje upućene valja reći kako se radi o priči u čijem je središtu bivši pilot Cooper (Matthew McConaughey) koji živi u vrijeme kada su ljudskoj vrsti dani na Zemlji odbrojeni. Tražeći novo mjesto za život naše vrste on kreće van granica Sunčevog sustava u neotkrivene svjetove zajedno s astronautkinjom Brand (Anne Hathaway). No, potraga za novim domom čovječanstva osim riskantnog putovanja uključuje i utrku s vremenom kao i neizvjestan povratak koji otvara pitanje što će zateći na Zemlji ako se na nju uopće i uspiju vratiti.

Dok čekate da film stigne u hrvatska kina, apetit možete nahraniti s tri nova netom pristigla spota i par friških fotografija iz filma, uživajte…

16102014_interstellar_fotka1

16102014_interstellar_fotka2

16102014_interstellar_fotka3

16102014_interstellar_fotka4

16102014_interstellar_fotka5

Check Also

Awake: prvi trailer za Netflixov apokaliptični triler!

Netflix je netom objavio prvi službeni trailer za apokaliptični triler Awake. Redatelj filma je Mark …

Marvel je objavio prvi pogled na film The Eternals

Godinama je prvi vikend u svibnju bio rezerviran za veliko filmsko superherojsko ostvarenje, i dok …

Web Statistics