Tri kratka filma kao uvod u Planet majmuna: Revolucija, plus najnovi trailer

 

Planet majmuna: Revolucija (Dawn of the Planet of the Apes) događa se deset godina nakon Planet majmuna: Postanak (Rise of the Planet of the Apes). Da bi bolje shvatili što se dogodilio u tih deset godina, snimljena su tri kratka filma koja se događaju jednu, pet i deset godina nakon Postanka prikazujući rušenje jednog (ljudskog) i uzdizanje drugog (majmunskog) svijeta.

Prvi film, Spread of Simian Flu, je obiteljska priča u kojoj otac i kćer pokušavaju normalno živjeti nakon što je majka oboljela i smještena u karantenu. U drugom filmu, Struggling to Survive, djevojčica bez roditelja pokušava preživjeti najbolje što zna u svijetu okruženom smrću, dok u trećem, Story of the Gun, pratimo sačmaricu kako prelazi iz ruke u ruku u svijetu koji se ruši pod opasnom epidemijom…

Isaiah Seret je režirao Spread of Simian Flu: Before the Dawn of the Apes (Year 1), Daniel Thron Struggling to Survive: Before the Dawn of the Apes (Year 5), a “thirtytwo” Story of the Gun: Before the Dawn of the Apes (Year 10).

Planet majmuna: Revolucija dolazi u naša kina 17. srpnja, film je režirao Matt Reeves, a uloge tumače Andy Serkis, Jason Clarke, Keri Russell, Gary Oldman, Toby Kebbell, Kodi Smit-McPhee, Kirk Acevedo, Enrique Murciano i Judy Greer.

Najnoviji trailer za Planet majmuna: Revolucija:

Check Also

Prvi teaser trailer za film The Toxic Avenger!

Legendary Entertainment objavio je prvi teaser trailer za superherojski film The Toxic Avenger. Riječ je …

Wish: novi trailer i poster za Disneyjev animirani film!

Walt Disney Animation Studios objavio je novi trailer i poster za nadolazeći animirani film Wish. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics