Treća sezona kultne serije Twin Peaks stiže u prvoj polovici iduće godine

 

Uzmite šalicu kave i pripremite se za novosti jer čini se da konačno znamo kada dolazi nova sezona “Twin Peaksa“. Vijest da je David Lynch trenutačno negdje na pola puta snimanja novih epizoda kao i ona da Twin Peaks stiže u prvoj polovici 2017. godine objavljena je tijekom TCA panela. Na žalost nije riječ o incijalnom datumu emitiranja, ali uz sve poteškoće bolje je da treća sezona stiže nešto kasnije u paketu s Lynchem nego ranije bez njega.

Unatoč činjenici da je treća sezona već napola gotova Showtime je ostao vrlo tajnovit oko onoga što fanovi mogu očekivati od novih epizoda. Čak je i dobar dio glumačke postave još nepotvrđen. Znamo doduše da će Kyle MacLachlan reprizirati svoju ulogu agenta Dalea Coopera. Amanda Seyfried, Peter Sargaard, Balthazar Getty i Robert Knepper će tumačiti za sada još neotkrivene uloge u seriji. Šuška se i o tome da će Laura Dern tumačiti ulogu Cooperove tajnice Diane o kojoj svi fanovi znaju već poprilično, ali je nikada nisu vidjeli na ekranu.

U svakom slučaju za sada možemo odahnuti jer produkcija serije konačno ide kako spada i u skladu s tim Twin Peaks stiže na male ekrane negdje između siječnja i lipnja 2017. godine.

Check Also

Najava za Netflixovu adaptaciju kultnog stripa Eternaut

Netflix je ovaj mjesec službeno predstavio modernu audiovizualnu adaptaciju kultnog SF stipa El Eternaute (Eternaut). …

The Witcher: Netflix je dao zeleno svjetlo za 5. sezonu

Ne znamo koliko vam je to uzbudljiva vijest, s obzirom da već od četvrte sezone …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics