Fantastični zombi film Train to Busan dobiva nastavak

Train to Busan (Vlak za Busan) je južnokorejski apokaliptični zombi triler iz 2016. godine, redatelja Yeon Sang-hoa. Film je opravdano prepoznat kao jedan od najboljih zombi filmova u zadnje vrijeme (ako ne i inače), s obzirom da je vrlo uspješno začinio već ustajalu celuloidnu formulu klasičnog “zombie flicka”. Train to Busan dostavlja iznimnu napetost, zastrašujuće elemente, ali i emocionalnu dubinu, a više možete saznati u našoj recenziji.

Službeno je potvrđeno da je nastavak filma koji nosi radni naslov Peninsula u ranom stadiju planiranja, odnosno trenutno se piše scenarij. Nastavak će pratiti priču koju je postavio originalni film, o istom zombi virusu, samo što će fokus biti proširen na cijeli Korejski poluotok. Redatelj filma je očekivano Yeon San-ho, koji je potvrdio da u nastavku nećemo imati prilike susresti likove iz originala. Kasting i predprodukcija započet će vrlo skoro, a snimanje je planirano za prvu polovicu 2019. godine.

Ukoliko ste i vi oduševljeni s Train to Busan, a niste pogledali prikvel u vidu animiranog filma Seoul Station, onda vam toplo preporučamo da se bacite na gledanje. Noć prije incidenta koji je izrastao iz male pobune, koja se čudovišno širi svijetom, kojim počinju vladati zombiji. Film Kolodvor u Seoulu govori o jednoj noći kada se jednom beskućniku na kolodvoru u Seoulu i odbjegloj djevojci počnu događati velike stvari. Namjera je filma prikazati poziv tih ljudi u pomoć i nas koji taj poziv ignoriramo. – Yeon Sang-ho. Na žalost redatelj je također otkrio da Peninsulu neće popratiti s animiranim filmom.

Train to Busan

Check Also

Prvi pogled na film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

Pripremite se za povratak u Međuzemlje s anime filmom The Lord of the Rings: The …

Arcane: puni trailer za 2. sezonu Netflixove serije!

Za fanove Netflixove serije Arcane danas su stigle gorko-slatke vijesti. Netflix je konačno objavio dugoočekivani …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics