Trailer za WitcherCon izaziva s otkrićima i iznenađenjima!

Nema dugo da je Netflix objavio teasere za drugu sezonu fantasy serije The Witcher, ali i najavio nešto posve neočekivano – WitcherCon. Od WitcherCona nas dijeli malo manje od dva tjedna pa ne čudi što smo sasvim prigodno dobili i prvi trailer koji izaziva s mnoštvom zanimljivih sadržaja za fanove franšize, uključujući nekoliko iznenađenja, “uzbudljive vijesti”, “epska otkrića” i naravno nezaobilizanog Henryja Cavilla!

Konvencija će pokriti kako igre tako i Netflixovu igranu seriju u kojoj glavne uloge tumače Henry Cavill, Freya Allen i Anya Charlotte. Sve tri zvijezde će sudjelovati u programu, zajedno s izvršnom producenticom i showrunnericom Lauren Schmidt Hissrich.

Ono čega neće biti je najava neke nove igre iz svijeta Witchera, ali igre će i dalje biti važan dio konvencije. Potvrđeni su razni članovi razvojnog tima CD Projekt Reda, uključujući šefa studija Adama Badowskog. Najavljeni su uvidi u igre u razvoju, kao i “ekskluzivni prvi izgled i iznenađenja”.

Trailer ima i nekoliko jako pikseliziranih scena i očito je vrlo teško reći o čemu je tu riječ. Prva pomisao je da se radi o materijalima iz druge sezone Netflixove igrane serije. No jedan uporan fan je naizgled otkrio slike ispod tih zamagljenih dijelova trailera, i ako je to istina, one su vizuali iz The Witcher 3: Wild Hunt i njegovih ekspanzija. Vjerojatno su povezani s nadolazećom nadogradnjom sljedeće generacije za PS5 i Xbox One X, ali bez konteksta to se ne može potvrditi.

Očekuje nas i konkretniji pogled na mobilnu igru The Witcher: Monster Slayer koja bi trebala izaći ovog ljeta, i dobit ćemo prvi pogled na anime film Nightmare of the Wolf, koji će u fokusu imati priču o Vesemiru, odnosno njegovom putovanju kako je postao Witcher. Sigurni smo da ćemo u idućim danima saznati još zanimljivih informacija vezanih uz konvenciju kao i detaljni raspored koji ćemo objaviti čim bude poznat.

WitcherCon se održava 09. i 10. srpnja, a kako je riječ o online konvenciji streamat će se na Netflixu te na YouTube i Twitch kanalima CD PROJEKT REDA. Također je važno istaknuti da su organizatori, Netflix i CD PROJEKT RED, najavili da će oba streama imati “jedinstveni, ekskluzivni sadržaj koji nećete željeti propustiti.”

Check Also

The Wheel of Time je prema Amazonu njihova najgledanija ovogodišnja premijera

Po svemu sudeći The Wheel of Time se za Amazon Prime pokazao kao veliki hit. …

Serija Chucky je obnovljena za drugu sezonu!

Uoči ovotjednog finala prve sezone Chuckyja otkriveno je da je serija obnovljena za drugu sezonu. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics