Trailer za WitcherCon izaziva s otkrićima i iznenađenjima!

Nema dugo da je Netflix objavio teasere za drugu sezonu fantasy serije The Witcher, ali i najavio nešto posve neočekivano – WitcherCon. Od WitcherCona nas dijeli malo manje od dva tjedna pa ne čudi što smo sasvim prigodno dobili i prvi trailer koji izaziva s mnoštvom zanimljivih sadržaja za fanove franšize, uključujući nekoliko iznenađenja, “uzbudljive vijesti”, “epska otkrića” i naravno nezaobilizanog Henryja Cavilla!

Konvencija će pokriti kako igre tako i Netflixovu igranu seriju u kojoj glavne uloge tumače Henry Cavill, Freya Allen i Anya Charlotte. Sve tri zvijezde će sudjelovati u programu, zajedno s izvršnom producenticom i showrunnericom Lauren Schmidt Hissrich.

Ono čega neće biti je najava neke nove igre iz svijeta Witchera, ali igre će i dalje biti važan dio konvencije. Potvrđeni su razni članovi razvojnog tima CD Projekt Reda, uključujući šefa studija Adama Badowskog. Najavljeni su uvidi u igre u razvoju, kao i “ekskluzivni prvi izgled i iznenađenja”.

Trailer ima i nekoliko jako pikseliziranih scena i očito je vrlo teško reći o čemu je tu riječ. Prva pomisao je da se radi o materijalima iz druge sezone Netflixove igrane serije. No jedan uporan fan je naizgled otkrio slike ispod tih zamagljenih dijelova trailera, i ako je to istina, one su vizuali iz The Witcher 3: Wild Hunt i njegovih ekspanzija. Vjerojatno su povezani s nadolazećom nadogradnjom sljedeće generacije za PS5 i Xbox One X, ali bez konteksta to se ne može potvrditi.

Očekuje nas i konkretniji pogled na mobilnu igru The Witcher: Monster Slayer koja bi trebala izaći ovog ljeta, i dobit ćemo prvi pogled na anime film Nightmare of the Wolf, koji će u fokusu imati priču o Vesemiru, odnosno njegovom putovanju kako je postao Witcher. Sigurni smo da ćemo u idućim danima saznati još zanimljivih informacija vezanih uz konvenciju kao i detaljni raspored koji ćemo objaviti čim bude poznat.

WitcherCon se održava 09. i 10. srpnja, a kako je riječ o online konvenciji streamat će se na Netflixu te na YouTube i Twitch kanalima CD PROJEKT REDA. Također je važno istaknuti da su organizatori, Netflix i CD PROJEKT RED, najavili da će oba streama imati “jedinstveni, ekskluzivni sadržaj koji nećete željeti propustiti.”

Check Also

For All Mankind: trailer za 3. sezonu vodi nas na Crveni planet i uvodi novog konkurenta!

Apple TV Plus objavio je puni trailer za treću sezonu njihove SF serije For All …

Spiderhead: prvi trailer za Netflixov psihološki SF triler

Netflix je konačno objavio prvi trailer i poster za njihov nadolazeći psihološki SF triler Spiderhead. …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics