Lansiran je prvi trailer za Star Trek DS9 dokumentarac: What We Left Behind

Objavljen je prvi trailer za dokumentarac What We Left Behind: Looking Back at Star Trek: Deep Space Nine. Trailer je otkrio intervjue s glumačkom postavom, remasterirane snimke iz serije (Emissary, The Siege of AR-558, Change of Heart, Shadows and Symbols, The Wire, Wrongs Darker than Death or Night…) kao i animirane priloge iz nikad realizirane osme sezone.

Dokumentarac su režirali Ira Steven Behr (showrunner i izvršni producent DS9) i David Zappone (The Captains, For the Love of Spock). Izvršni producent je Zappone, a ostali producenti su Behr, Kai de Mello-Folsom, Joseph Kornbrodt i Luke Snailham.

Posebno je zanimljivo da će se What We Left Behind baviti ne samo prošlosti ove kultne serije, već i budućnosti, jer je Behr osim glumaca uspio okupiti i scenariste koji će predstaviti mitsku osmu sezonu. Podsjetimo se, iako je finale DS9-a proglašeno za najbolje i najemotivniji finale ijedne Star Trek serije, neka su pitanja ostala neriješena. Dva za fanove najvažnija su sudbina Bajora, planeta oko kojeg se vrtila većina radnje, i titularnog kapetana Benjamina Siska.

Još u ožujku otkriveno je kako je Shout! Studios pribavio distribucijska prava za dokumentarac i to za različite platforme, uključujući i kino. Sada znamo da će neki doista imati priliku pogledati dox u američkim kinima i to u njih čak 800, ali samo tjekom jedne noći, točnije 13. svibnja. No prije svega toga 25. travnja će dokumentarac biti dostupan za streamanje svima onima koji su svoj latinum utrošili na podupiranje ovog projekta. Doduše biti će dostupan samo određen broj sati, ali ideja je da svi koji su poduprli projekt dobiju priliku uživati u doxu prije nego stigne u kina, dok će naravno kada dobiju diskove moći dokumentarac gledati koliko i kada žele. Više detalja vezanih uz DVD i Blu-ray izdanja stiže sljedeći mjesec nakon jednodnevnog prikazivanja u kinu.

What We Left Behind: A Look Back at Star Trek: Deep Space Nine produciraju kuće 455 Films i Tuxedo Productions.

What We Left Behind: Looking Back at Star Trek: Deep Space Nine

What We Left Behind: Looking Back at Star Trek: Deep Space Nine

What We Left Behind: Looking Back at Star Trek: Deep Space Nine

Check Also

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Mrs. Davis: časna sestra bori se protiv umjetne inteligencije u novoj SF seriji Damona Linedlofa

Peacock je objavio puni službeni trailer za SF seriju Mrs. Davis. Serija istražuje svijet u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics