Trailer za “The Last Witch Hunter” ne najavljuje ništa novo i zanimljivo, ali nekako bi ipak moglo biti zabavno

 

Budimo realni, ovakve filmove smo već gledali. I pri izlasku iz kina možda smo i mislili kako je bilo zabavno iskustvo, ali definitivno nije bilo ono koje ćemo dugo pamtiti. Na kraju, jedino što dobijemo je osjećaj da stalno gledamo slične filmove u krug, iako se baš i ne sjećamo radnji, likova… Ičega.

The Last Witch Hunter” definitivno zvuči kao jedan od takvih filmova. Čim pročitate naslov znate o čemu se film radi i kako će završiti. Ali evo da vam pomognem: radnja prati besmrtnog lovca na vještice koji mora zaustaviti smak svijeta, a kako bi to postigao mora se udružiti s vješticom. Ima i sidekicka i puške i eksplozije i ne boji se ničega. Originalno, je li?

Film režira Breck Eisner (The Crazies), a najzanimljiviji dio je ipak glumačka postava. Glavnu ulogu igra Vin Diesel (Riddick), koji je savršeno nekarizmatičan za ovakve akcijske uloge (ovo možda zvuči kao kritika, ali nekako u njegovom slučaju ta stvar funkcionira), a tu su još i Elijah Wood (Gospodar Prstenova), Rose Leslie (Igra Prijestolja) i Michael Caine (Batman). Ekipa svakako nije loša pa možda i ne bismo trebali biti baš previše kritični. Ne samo to, već su i ljudi koji rade na filmu toliko ambiciozni da već spremaju nastavak. A još nije izašao ni prvi dio! Ako oni toliko vjeruju u svoj rad možda bismo trebali i mi. A možda su samo ludi, teško je za reći.

Film izlazi 23. listopada, a vi pogledajte trailer i zaključite sami zanima li vas uopće datum kada ovo čudo dolazi u kina. Možda vam se i svidi. A možda su u šumi.

 

 

Check Also

Prvi teaser za specijal Wynonna Earp: Vengeance!

Dobrodošli u Čistilište! Wynonna Earp se vraća na male ekrane s tv specijalom od 90 …

The Terror: Devil in Silver, Dan Stevens tumačit će glavnu ulogu!

Antologijska horor serija The Terror vraća se na AMC s trećom sezonom, koja nosi naslov …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics