Trailer za švedski film UFO Sweden koji je za Božić stigao u kina!

Crazy Pictures je za Božić u kina pustio film UFO Sweden. Film producira Crazy Pictures zajedno s kućama SF Studios, Film i Väst i SVT. Crazy Pictures (The Unthinkable) je poznati i hvaljeni švedski filmski kolektiv koji svoj najnoviji projekt UFO Sweden opisuje kao ‘dijete ljubavi’ između serija Dosjei X i Stranger Things, smještenog u mali gradić u Švedskoj. Radnja u fokusu ima Denise, tinejdžersku buntovnicu smještenu u udomiteljsku obitelj, koja sumnja da njezin otac nije mrtav, već da su ga oteli NLO-i. Uz pomoć NLO udruženja, odlučna je saznati istinu. Zajedno se upuštaju u riskantnu avanturu koja ih vodi daleko izvan granica zakona i u svijet prepun NLO zavjera i neobjašnjivih fenomena.

Crazy Pictures je ideju za film dobio nakon što je saznao za UFO-Sweden, koji istražuje misteriozne fenomene i upravlja najvećom svjetskom arhivom NLO-a, Archives for the Unexplained u Norrköpingu, Švedskoj. “Razumjeli smo da rade na istraživanju neobjašnjivih pojava i bili smo potpuno oduševljeni time. Osjećali smo veliku fascinaciju s UFO-Sweden udruženjem, ali i svijetom ispunjenim NLO ekspedicijama, misterioznim fenomenima i ogromnim arhivama udruženja. Naravno, nismo mogli a da se ne zapitamo: ‘Što ako nešto pronađu?'” – izjavio je Olle Tholén iz Crazy Picturesa.

Glavne uloge tumače Inez Dahl Torhaug (The Truth Will Out), Jesper Barkselius (The Unthinkable, Rebecka Martinsson), Eva Melander (Border), Sara Shirpey (Out of Touch, Top Dog) i Oscar Töringe (The Thin Blue Line). Redatelj filma je Victor Danell (The Unthinkable, čiju recenziju možete pročitati ovdje), a scenarij potpisuje Jimmy Nivrén Olsson.

UFO Sweden

Check Also

Rebecca Ferguson pridružila se glumačkoj ekipi SF trilera Mercy

Rebecca Ferguson (Dune, Silo) glumit će uz Chrisa Pratta (The Tomorrow War, Jurassic World franšiza) …

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics