Trailer za švedski film UFO Sweden koji je za Božić stigao u kina!

Crazy Pictures je za Božić u kina pustio film UFO Sweden. Film producira Crazy Pictures zajedno s kućama SF Studios, Film i Väst i SVT. Crazy Pictures (The Unthinkable) je poznati i hvaljeni švedski filmski kolektiv koji svoj najnoviji projekt UFO Sweden opisuje kao ‘dijete ljubavi’ između serija Dosjei X i Stranger Things, smještenog u mali gradić u Švedskoj. Radnja u fokusu ima Denise, tinejdžersku buntovnicu smještenu u udomiteljsku obitelj, koja sumnja da njezin otac nije mrtav, već da su ga oteli NLO-i. Uz pomoć NLO udruženja, odlučna je saznati istinu. Zajedno se upuštaju u riskantnu avanturu koja ih vodi daleko izvan granica zakona i u svijet prepun NLO zavjera i neobjašnjivih fenomena.

Crazy Pictures je ideju za film dobio nakon što je saznao za UFO-Sweden, koji istražuje misteriozne fenomene i upravlja najvećom svjetskom arhivom NLO-a, Archives for the Unexplained u Norrköpingu, Švedskoj. “Razumjeli smo da rade na istraživanju neobjašnjivih pojava i bili smo potpuno oduševljeni time. Osjećali smo veliku fascinaciju s UFO-Sweden udruženjem, ali i svijetom ispunjenim NLO ekspedicijama, misterioznim fenomenima i ogromnim arhivama udruženja. Naravno, nismo mogli a da se ne zapitamo: ‘Što ako nešto pronađu?'” – izjavio je Olle Tholén iz Crazy Picturesa.

Glavne uloge tumače Inez Dahl Torhaug (The Truth Will Out), Jesper Barkselius (The Unthinkable, Rebecka Martinsson), Eva Melander (Border), Sara Shirpey (Out of Touch, Top Dog) i Oscar Töringe (The Thin Blue Line). Redatelj filma je Victor Danell (The Unthinkable, čiju recenziju možete pročitati ovdje), a scenarij potpisuje Jimmy Nivrén Olsson.

UFO Sweden

Check Also

HBO je službeno odobrio 2. sezonu serije The Last of Us!

Čak i ako ne pratite HBO-ovu seriju The Last of Us sigurni smo da ste …

Serije Titans i Doom Patrol završavaju s 4. sezonom!

HBO-ove superherojske serije Titans i Doom Patrol završavaju s četvrtom sezonom. Nismo posebno investirani u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics