Stigao je prvi trailer za Solo: A Star Wars Story

U sklopu Super Bowla izašao je dugo očekivani prvi spot za Solo: A Star Wars Story, a danas smo dobili i punokrvni trailer popraćen sa šarolikim karakternim posterima (Han Solo, Lando, Qi’Ra i Chewbacca). Čini nam se da se niti jedna Star Wars produkcija do sada nije toliko mučila kao što je to bio slučaj sa spinoffom Solo: A Star Wars Story. Snimanje filma obilježeno je pristojnom količinom problema, redatelji Phil Lord i Chris Miller (LEGO film) su zbog takozvanih kreativnih nesuglasica napustili projekt tri tjedna prije kraja snimanja, pa je kormilo preuzeo redatelj Ron Howard. Također se izvještavalo o vrlo opsežnim dosnimavanjima, o tome da je zamjenjen i montažer filma, te da je Lucasfilm bio primoran dovesti glumačkog trenera za Aldena Ehrenreicha koji tumači titularnu ulogu. Nakon svega toga fanovima je uglavnom ostao gorak okus, i čini se da se i nakon objavljenog trailera većina njih pita je li uopće moguće izbrisati taj loš osjećaj vezan uz film.

Sada ako ništa drugo barem znamo kako točno izgleda mladi Alden Ehrenreich u ulozi kojom se proslavio Harrison Ford. Također znamo da se mladi Solo bavio razno raznim prevarama od kada je imao 10 godina, i da je izbačen s letačke akademije zato što je bio svojeglav. Trailer nam je otkrio i da je Millennium Falcon jednom davno bio sav blistav, te da mu je posadu podario Woody Harrelson kao Tobias Beckett.

Trailer nam nije dostavio odgovarajuću vibru onoga što bi željeli vidjeti iz ovakvog filma, pa je izostao i hype, ali uvijek ostaje mogućnost da je to samo do trailera i da bi nas film mogao iznenaditi. To ćemo u svakom slučaju saznati 25. svibnja kada film stiže u kina.
Kakvi su vaši dojmovi? Da li nam je uopće bila potrebna priča o tome kako je Solo postao famozni Solo?

Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story

Check Also

Datum premijere i ostale novosti 2. sezone Netflixove serije Shadow and Bone!

Prvi teaser za drugu sezonu Netflixove fantasy seriju Shadow and Bone (Sjena i kost) smo …

The Ark: prvi pogled na SYFY-evu nadolazeću seriju!

Ako se želite investirati u novu SYFY-evu seriju tada skrećemo pozornost ne netom objavljeni kratki …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics