Izašao je trailer za otkačenu SF komediju Sorry to Bother You

Annapurna Pictures je objavila prvi trailer za film “Sorry to Bother You“, koji je privukao poprilično pažnje na ovogodišnjem Sundance festivalu. Riječ je o mješavini komedije, fantazije i SF-a. Film je prvijenac repera i producenta Bootsa Rileyja, koji je ujedno režiser i scenarist.

Radnja filma je smještena u distopijsku, blisku budućnosti te prati mladog tamnoputog Cassiusa Greena koji pokušava pronaći svoju svrhu i mjesto u alternativnoj verziji Oaklanda. Stanujući u garaži svog ujaka Cass jedinu utjehu pronalazi u rukama svoje djevojke Detroit kojoj je bitniji aktivizam od bilo kakvog bogatstva. U očaju kako bi nešto ostvario Cass pronalazi posao u telemarketingu, gdje nakon savjeta od starijeg kolege počinje vrlo brzo napredovati što će ga lansirati u vrlo jeziv svemir.

Film je premijerno prikazan upravo na već spomenutom Sundance festivalu gdje je ostvario vrlo dobre kritike, između ostalih navodi se da za razliku od “Get Out”, koji se bavio problemom rasizma na intimnom nivou, više odgovara vremenu i ozbiljnosti istog problema.

Glavne uloge tumače Lakeith Stanfield (Get Out, Atlanta), Armie Hammer (The Social Network, Call Me By Your Name), Tessa Thompson (Annihilation, Thor: Ragnarok), Terry Crews (Brooklyn Nine-Nine, The Expendables), Steven Yeun (The Walking Dead, Mayhem), Omari Hardwick (Power, Kick-Ass), Jermaine Fowler (Superior Donuts) i glumački veteran Danny Glover (Lethal Weapon, 2012). Producenti su Nina Yang Bongiovi, Forest Whitaker, Charles D. King i George Rush.

Sorry to Bother You u odabrana kina stiže 06. srpnja.

Sorry to Bother You

Sorry to Bother You

Check Also

Novi pogled i detalji za Marvelove serije Loki i What If…?

Entertainment Weekly je objavio listu 26 nadolazećih serija koje su obavezne za gledanje ovog ljeta …

Otkrijte rusku nadnaravnu seriju Pishcheblok (Пищеблок)!

KinoPoisk HD je objavio da nova serija Pishcheblok/Food block (Пищеблок) stiže već 19. svibnja. Riječ …

Web Statistics