Trailer za seriju The Walking Dead: World Beyond

AMC je objavio konkretniji pogled na njihovu treću The Walking Dead spin-off seriju, koja sada ima i službeni naslov – The Walking Dead: World Beyond. Ovo što smo do sada imali prilike vidjeti ne izgleda loše, i koncept se čini prilično pametnim. Serija u fokusu ima prvu generaciju mladih odraslih u postapokaliptičnom svijetu sa zombijima. Svijet živih mrtvaca je jedini kojeg poznaju, pa radi toga imaju drugačiji pogled na postapokaliptičnu putopoljinu u kojoj žive. Trailer ukazuje da je serija optimističnija nego što smo navikli, što je očito upravo radi spomenute glavne razlike u protagonistima i njihovom pogledu na jedini svijet kojeg su ikada poznavali. Neki od te prve generacije mladih će postati heroji, a neki će postati zlikovici. No u konačnici svi oni će biti promjenjeni zauvijek. Zacementirani u njihove identitete, dobre i loše. Kraj svijeta je bio njihov početak.

Tvorci serije su Scott M. Gimple i Matt Negrete, od kojih je potonji ujedno showrunner i scenarist. Redatelj pilota je Jordan Vogt-Roberts (Kong: Skull Island). Za sada je serija dobila 10 epizoda.

Glavne uloge tumače Julia Ormond kao karizmatična predvodnica Elizabeth, Natalie Gold kao tajanstvena Lyla, Al Calderon kao Barca, Scott Adsit kao Tony, Ted Sutherland kao Percy, Alexa Mansour kao Hope, Nicolas Cantu kao Elton, Hal Cumpston kao Silas, Annet Mahendru kao Huck, Aliya Royale kao Iris, Nico Tortorella kao Felix i Joe Holt kao Leo Bennett.

The Walking Dead: World Beyond na male ekrane stiže u proljeće 2020. godine.

The Walking Dead: World Beyond

The Walking Dead: World Beyond

The Walking Dead: World Beyond

The Walking Dead: World Beyond

Check Also

Zavirite iza kulisa Netflixove adaptacije stripa Slumberland!

Prvi pogled na Slumberland, Netflixov nadolazeći visokobudžetni fantasy film redatelja Francisa Lawrencea, poznatog po radu …

Novi Star Trek film stiže 2023. godine!

Ovaj tjedan ima više nego pristojna količina novosti iz Star Trek svemira. Saznali smo da …

Web Statistics