Trailer za seriju Brand New Cherry Flavor otkriva netipičnu i jezivu priču o osveti!

Netflix je objavio puni trailer za limitiranu horor seriju Brand New Cherry Flavor. Ukratko fokus radnje je na osveti i to pomoću prokletstva što će se po svemu sudeći pokazati kao ne tako sjajna ideja. No serija s druge strane za sada izgleda sjajno, priča o osveti začinjena s dobrom dozom nadnaravnog, jezivog i otkačenog s vrlo uglađenim vizualima je definitivno nešto neodoljivo. Serija je inspirirana istoimenim romanom autora Todda Grimsona. Netflix je seriju naručio još u studenom 2019. godine, a adaptaciju scenarija su odradili Nick Antosca (Channel Zero, The Act) i Lenore Zion (Channel Zero) koji su ujedno i izvršni producenti te showrunneri. Prvu od ukupno osam epizoda je režirala Arkasha Stevenson.

Lisa Nova dolazi u LA s namjerom režiranja svog prvog filma. Ali kad povjeruje pogrešnoj osobi i dobije nož u leđa, sve će poći u krivo i projekt iz snova pretvara se u noćnu moru. Ta noćna mora ima zombije, ubojice, nadnaravne mačiće i misterioznu tatoo umjetnicu koji voli stavljati prokletstva na ljude. A Lisa će također morati odgonetnuti i neke tajne iz vlastite prošlosti kako bi se iz svog tog cirkusa izvukla živa.

Glavne uloge tumače Rosa Salazar (Alita: Battle Angel), Catherine Keener (Get Out), Jeff Ward (Agents of S.H.I.E.L.D.), Manny Jacinto (The Good Place), Hannah Levien (The Magicians), Leland Orser (I Am The Night) i Patrick Fischler (The Right Stuff).

Serija Brand New Cherry Flavor na Netflix stiže već 13. kolovoza.

Check Also

Teaseri za otkačeni, animirani web SF serijal Mothership

Uskoro nas očekuje animirana, antologijska web SF serija kratkih filmova Mothership, čiji teasere možete pronaći …

Prvi pogled na antologijsku SF seriju A Thousand Suns

Pred vratima je uzbudljiva, originalna web SF serija A Thousand Suns čiji prvi teaser trailer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics