Trailer za seriju Brand New Cherry Flavor otkriva netipičnu i jezivu priču o osveti!

Netflix je objavio puni trailer za limitiranu horor seriju Brand New Cherry Flavor. Ukratko fokus radnje je na osveti i to pomoću prokletstva što će se po svemu sudeći pokazati kao ne tako sjajna ideja. No serija s druge strane za sada izgleda sjajno, priča o osveti začinjena s dobrom dozom nadnaravnog, jezivog i otkačenog s vrlo uglađenim vizualima je definitivno nešto neodoljivo. Serija je inspirirana istoimenim romanom autora Todda Grimsona. Netflix je seriju naručio još u studenom 2019. godine, a adaptaciju scenarija su odradili Nick Antosca (Channel Zero, The Act) i Lenore Zion (Channel Zero) koji su ujedno i izvršni producenti te showrunneri. Prvu od ukupno osam epizoda je režirala Arkasha Stevenson.

Lisa Nova dolazi u LA s namjerom režiranja svog prvog filma. Ali kad povjeruje pogrešnoj osobi i dobije nož u leđa, sve će poći u krivo i projekt iz snova pretvara se u noćnu moru. Ta noćna mora ima zombije, ubojice, nadnaravne mačiće i misterioznu tatoo umjetnicu koji voli stavljati prokletstva na ljude. A Lisa će također morati odgonetnuti i neke tajne iz vlastite prošlosti kako bi se iz svog tog cirkusa izvukla živa.

Glavne uloge tumače Rosa Salazar (Alita: Battle Angel), Catherine Keener (Get Out), Jeff Ward (Agents of S.H.I.E.L.D.), Manny Jacinto (The Good Place), Hannah Levien (The Magicians), Leland Orser (I Am The Night) i Patrick Fischler (The Right Stuff).

Serija Brand New Cherry Flavor na Netflix stiže već 13. kolovoza.

Check Also

Ekskluzivne fotke i novi detalji iz Marvelove serije Secret Invasion!

Vanity Fair je netom objavio galeriju ekskluzivnih fotografija iz nadolazeće Marvelove serije Secret Invasion, koje …

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics