Trailer za ruski SF film The Blackout: Invasion Earth

“Netko ili nešto gura čovječanstvo u mrak…”

Shout Studios je objavio službeni trailer i poster za ruski akcijski SF film The Blackout: Invasion Earth (Avanpost). Režiser filma je Egor Baranov (The Honored Priest, the Gogol trilogija, Yolki Poslednie, Sparta) dok scenarij potpisuju Baranov i Ilya Kulikov. Producenti su Valeriy Fedorovich i Evgeniy Nikishov. Film je svoju premijeru već doživio prošle godine na Cinequestu. Ruska publika je još prošle jeseni mogla uživati u filmu, no ako vam trebaju podnaslovi na engleskom onda ćete se morati strpiti do ljeta kada The Blackout: Invasion Earth stiže na Blu-ray, DVD i uslugu na zahtjev.

Kada dođe kraj civilizacije, neće ju uzrokovati meteor ili nuklearni rat već “The Blackout”. Neobjašnjiv fenomen je pogodio Zemlju. Kontakt između većine gradova je onemogućen. Malo područje u istočnoj Europi je jedina lokacija koja još uvijek ima struju. Kada vojne snage izađu iz tog područja otkrit će vrlo neugodnu istinu. Posvuda su mrtvi leševi: u trgovinama, u automobilima, na cestama, u bolnicama i na željezničkim stanicama. Tko ili što uništava sav život na Zemlji? I koliko dugo može izdržati posljednja ispostava čovječanstva?

Po svemu sudeći za kaos su zaslužni vanzemaljci. Vizualno će film sigurno zadovoljiti apetite, no iako trailer zove na otkrivanje ostatka priče, upravo to bi mogla biti glavna boljka filma.

Glavne uloge tumače Pyotr Fyodorov, Aleksey Chadov, Svetlana Ivanova, Konstantin Lavronenko, Lukerya Ilyashenko i Kseniya Kutepova.

The Blackout: Invasion Earth stiže 02. lipnja, a trenutno je dostupan u prednarudžbi na Amazonu i na ShoutFactory.com.

The Blackout: Invasion Earth

Check Also

Moonfall: Halle Berry i Josh Gad idu u svemir!

Roland Emmerich, čovjek koji stoji iza Dana neovisnosti i njegovog nastavka, probat će fanovima SF-a …

Serija What We Do in the Shadows je obnovljena za 3. sezonu!

Ako je suditi po dosadašnjim kritikama druga sezona FX-ove humoristične serije What We Do in …

Web Statistics