Trailer za Never Surrender, dokumentarac o filmu Galaxy Quest

“Doista daje osjećaj [Star] Trek filma…”

Objavljen je prvi trailer za Never Surrender: A Galaxy Quest Documentary. Riječ je o dokumentarcu o kultnoj SF avanturi Galaxy Quest, iz 1999. godine. Iako danas Galaxy Quest ima kultni status, kada je stigao u kina nije se proslavio (najblaže rečeno). No kada su ga ljudi konačno počeli gledati doslovce ih je oborio s nogu, pa tako i danas 20 godina kasnije film ima svoju pozamašnu bazu fanova. Tome govori u prilog i ovaj dokumentarac, u kojem će se pronaći i poznati glumci koji nisu glumili u filmu, objašnjavajući zašto im je Galaxy Quest tako drag. Sigourney Weaver, Tim Allen, Sam Rockwell, Justin Long, Tony Shalhoub, Rainn Wilson, Enrico Colantoni, Missi Pyle, Daryl “Chill” Mitchell, redatelj Dean Parisot, pisac Robert Gordon, Wil Wheaton, Brent Spiner i Damon Lindelof samo su neka od imena koja vas vode u novu Galaxy Quest pustolovinu!

Prigodno, kako se približava 20. godišnjica filma – 25. prosinca 1999. – Never Surrender: A Galaxy Quest Documentary će istražiti kako je SF komedija postala jedan od žanrovskih favorita, film koji je pomogao lansirati SF i fantasy filmove koji danas dominiraju u svijetu zabavne industrije. Dox zagovara kako je Galaxy Quest predvidio važnost i značajan utjecaj fanova na današnji, moderni popkulturni krajolik.

Dokumentarac je producirao Roth Cornet, a premijera je bila na nedavno održanom New York Comic-Conu.

Never Surrender: A Galaxy Quest Documentary će u američkim kinima zaigrati u vidu jednodnevnog specijalnog eventa – 26. studenog.

Never Surrender: A Galaxy Quest Documentary

Never Surrender: A Galaxy Quest Documentary

Check Also

Warner Bros. planira reboot horor filma The Lost Boys

Warner Bros. sprema se producirati reboot vampirskog horor filma The Lost Boys iz 1987. godine. …

Stiže reboot klasika Flight of the Navigator pod redateljskom palicom Bryce Dallas Howard

Bryce Dallas Howard će svoj filmski redateljski debi ostvarit s rebootom kultnog filma Flight of …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics