Trailer za Never Surrender, dokumentarac o filmu Galaxy Quest

“Doista daje osjećaj [Star] Trek filma…”

Objavljen je prvi trailer za Never Surrender: A Galaxy Quest Documentary. Riječ je o dokumentarcu o kultnoj SF avanturi Galaxy Quest, iz 1999. godine. Iako danas Galaxy Quest ima kultni status, kada je stigao u kina nije se proslavio (najblaže rečeno). No kada su ga ljudi konačno počeli gledati doslovce ih je oborio s nogu, pa tako i danas 20 godina kasnije film ima svoju pozamašnu bazu fanova. Tome govori u prilog i ovaj dokumentarac, u kojem će se pronaći i poznati glumci koji nisu glumili u filmu, objašnjavajući zašto im je Galaxy Quest tako drag. Sigourney Weaver, Tim Allen, Sam Rockwell, Justin Long, Tony Shalhoub, Rainn Wilson, Enrico Colantoni, Missi Pyle, Daryl “Chill” Mitchell, redatelj Dean Parisot, pisac Robert Gordon, Wil Wheaton, Brent Spiner i Damon Lindelof samo su neka od imena koja vas vode u novu Galaxy Quest pustolovinu!

Prigodno, kako se približava 20. godišnjica filma – 25. prosinca 1999. – Never Surrender: A Galaxy Quest Documentary će istražiti kako je SF komedija postala jedan od žanrovskih favorita, film koji je pomogao lansirati SF i fantasy filmove koji danas dominiraju u svijetu zabavne industrije. Dox zagovara kako je Galaxy Quest predvidio važnost i značajan utjecaj fanova na današnji, moderni popkulturni krajolik.

Dokumentarac je producirao Roth Cornet, a premijera je bila na nedavno održanom New York Comic-Conu.

Never Surrender: A Galaxy Quest Documentary će u američkim kinima zaigrati u vidu jednodnevnog specijalnog eventa – 26. studenog.

Never Surrender: A Galaxy Quest Documentary

Never Surrender: A Galaxy Quest Documentary

Check Also

Samuel L. Jackson predvodit će novu Marvelovu seriju kao Nick Fury za Disney+

Nick Fury se vraća na velika vrata u Marvelov kinematografski svemir (MCU), nakon što smo …

Ako ste za malo relaksirajuće RoboCop komedije tu je britanska serija Code 404

Ono na što cilja Code 404, pomalo tupasta britanska policijska serija je akcijski humor osamdesetih, …

Web Statistics