Trailer za Never Surrender, dokumentarac o filmu Galaxy Quest

“Doista daje osjećaj [Star] Trek filma…”

Objavljen je prvi trailer za Never Surrender: A Galaxy Quest Documentary. Riječ je o dokumentarcu o kultnoj SF avanturi Galaxy Quest, iz 1999. godine. Iako danas Galaxy Quest ima kultni status, kada je stigao u kina nije se proslavio (najblaže rečeno). No kada su ga ljudi konačno počeli gledati doslovce ih je oborio s nogu, pa tako i danas 20 godina kasnije film ima svoju pozamašnu bazu fanova. Tome govori u prilog i ovaj dokumentarac, u kojem će se pronaći i poznati glumci koji nisu glumili u filmu, objašnjavajući zašto im je Galaxy Quest tako drag. Sigourney Weaver, Tim Allen, Sam Rockwell, Justin Long, Tony Shalhoub, Rainn Wilson, Enrico Colantoni, Missi Pyle, Daryl “Chill” Mitchell, redatelj Dean Parisot, pisac Robert Gordon, Wil Wheaton, Brent Spiner i Damon Lindelof samo su neka od imena koja vas vode u novu Galaxy Quest pustolovinu!

Prigodno, kako se približava 20. godišnjica filma – 25. prosinca 1999. – Never Surrender: A Galaxy Quest Documentary će istražiti kako je SF komedija postala jedan od žanrovskih favorita, film koji je pomogao lansirati SF i fantasy filmove koji danas dominiraju u svijetu zabavne industrije. Dox zagovara kako je Galaxy Quest predvidio važnost i značajan utjecaj fanova na današnji, moderni popkulturni krajolik.

Dokumentarac je producirao Roth Cornet, a premijera je bila na nedavno održanom New York Comic-Conu.

Never Surrender: A Galaxy Quest Documentary će u američkim kinima zaigrati u vidu jednodnevnog specijalnog eventa – 26. studenog.

Never Surrender: A Galaxy Quest Documentary

Never Surrender: A Galaxy Quest Documentary

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics