Trailer za Netflixov anime film The Witcher: Nightmare of the Wolf

Kada je ranije ovog mjeseca objavljen prvi pogled na The Witcher: Nightmare of the Wolf bili smo na godišnjem i nismo ga prenijeli pa sada popravljamo stvar s friško pristiglim novim trailerom. The Witcher: Nightmare of the Wolf je Netflixov anime film kojeg je napisao i producirao Beau DeMayo. Producentica je i Lauren Schmidt Hissrich, koja je showrunnerica i izvršna producentica Netflixove igrane serije The Witcher. Iza animacije filma stoji korejski animacijski studio – Studio Mir, poznat po svom radu na The Legend of Korra, Voltron: Legendary Defender i Kipo and the Age of the Wonderbeasts.

Trailer nas upoznaje s mladim Vesemirom dok ubija čudovišta zbog novca i slave. Također nam daje pregled čudovišta s kojima će se susretati tijekom filma.

Prije Geralta postojao je njegov mentor Vesemir – odvažni mladi vještac koji je pobjegao iz siromašnog života te ubija čudovišta za novčiće. Ali kad čudno novo čudovište počne terorizirati kraljevstvo, Vesemir se nađe u zastrašujućoj avanturi koja ga prisiljava da se suoči s demonima svoje prošlosti.

Vesemir je odrastao kao sluga na plemićkom imanju, radeći puno sati u danu za premalo novčića. Čeznuo je za slobodom od svog društvenog položaja, i istraživanjem Kontinenta kako bi pronašao svoju sudbinu.

Tetra Gilcrest moćna je čarobnica koja potječe od jednog od prvih magova Kontinenta. Ona i njezini sljedbenici rade na održavanju mira na Kontinentu osiguravajući da se magija ne koristi u krive svrhe.

Lady Zerbst je plemkinja Kaedwena koja je nakon smrti svoga supruga naslijedila njegovo mjesto u kraljevu savjetodavnom vijeću. Otada se izdigla iz redova i postala jedna od kraljevih savjetnica kojoj se najviše vjeruje kao i žestoka pristalica vještaca.

Deglan je odgojen na grubim, nemilosrdnim otocima Skellige i okorjeli je ratnik-vođa vještaca. Iznimno je odan svojim “dečkima” i predan da učini sve što je potrebno da ih zaštiti.

Glasove su glavnim likovima posudili Theo James (Castlevania) kao Vesemir, Lara Pulver (Sherlock) kao Tetra, Graham McTavish (The Hobbit: An Unexpected Journey) kao Deglan i Mary McDonnell (Battlestar Galactica) kao Lady Zerbst.

The Witcher: Nightmare of the Wolf na Netflix stiže 28. kolovoza.

The Witcher: Nightmare of the Wolf

Check Also

Fallout: otkriven je sinopsis i galerija fotki za Amazonovu adaptaciju

Prvi pogled na Amazonovu seriju Fallout smo tehnički dobili još prošle godine kada je objavljena …

Prvi pogled na seriju Agatha: Darkhold Diaries

Prošlo je dosta vremena otkako smo posljednji put vidjeli Agathu Harkness. I proći će još …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics