Trailer za nagrađivani nezavisni SF triler Volition

Giant Pictures je objavio službeni trailer za nezavisni SF triler Volition, koji je prošle godine između ostalog odnio nagradu za najbolji film na Philip K. Dick Film Festivalu. Film u fokusu ima vidovitog čovjeka, koji pokušava promijeniti svoju sudbinu kada ga niz događaja dovede do vizije vlastitog ubojstva. Opisan je kao “napeta zagonetna vožnja” i “mind-bending znanstvenofantastični triler, gdje su linije između sudbine i slobodne volje zamagljene.”

Kad znate da vam je svijet unaprijed određen, teško je brinuti se o izboru. To vrijedi za Jamesa Odina. U noći natopljenom kišom 1991. godine sudarila su se dva automobila, ostavivši vozače mrtvima na mjestu nesreće, uključujući i majku jedinog preživjelog – djeteta – Jamesa Odina. To je bila tragedija. No, ono što je još tragičnije jest da je sedmogodišnji James predvidio nesreću dva dana prije. Pokušao je to spriječiti, ali tko će vjerovati klincu koji tvrdi da vidi budućnost? Dvadeset i nešto godina kasnije, James je “proizvod” slomljenog udomiteljskog sustava. Znajući da su događaji u njegovoj budućnosti predodređeni, on se uglavnom snalazi, koristeći svoju sposobnost za sitni kriminal i jeftina uzbuđenja. No kada mu vizija otkrije njegovo vlastito skorašnje ubojstvo, James mora u bijeg i pokušati promijeniti sudbinu za koju zna da je predodređena…

Redatelj filma je Tony Dean Smith (The Other Side of Being), a scenarij zajedno potpisuju Tony Dean Smith & Ryan W. Smith.

Glavne uloge tumače Adrian Glynn McMorran, Magda Apanowicz, John Cassini, Frank Cassini, Aleks Paunovic i Bill Marchant.

Volition na uslugu na zahtjev stiže 10. srpnja.

Volition

Check Also

Nagrađeni SF roman Tragovi rata postaje tv serija!

Za fanove Garetha L. Powella i njegovog SF romana Tragovi rata (Embers of War) imamo …

Tales of Dunk & Egg: čini se da HBO već radi na novoj prikvel seriji Igre prijestolja!

Kako ekskluzivno prenosi Variety trenutno se u ranom razvoju nalazi još jedan prikvel Igre prijestolja …

Web Statistics