Trailer za “Kill Command” pruža nam još malo robotske akcije

 

21092016_kill_command_post_1

Neki filmovi, koliko god moderni bili, djeluju kao da su ispali ravno iz osamdesetih, ili možda devedesetih. “Kill Command” definitivno spada u tu kategoriju jer kako bi uopće mogao zvučati film koji se može opisati samo kao ‘zli roboti se bore protiv marinaca’? Do sada je savršeno jasno da jednom kad AI podivlja – biti će mrtvih, a ako se u kombinaciju doda i poveća količina metaka rezultat je film koji će mnogi pogledati kako bi ubili vrijeme.

Filmska umjetnost se tako nekada ne trudi toliko biti umjetnost koliko prolazna zabava, što je sasvim u redu. Definitivno nam treba i takvih filmova. Važno je samo ne očekivati previše i znati u što se točno upuštamo. Pa kad je u pitanju jedan ovakav film, vjerojatno ne treba očekivati Terminatora (mada ne treba ni biti toliko pesimističan da se očekuje Genisys), ali zato može biti sasvim solidan film uz kojega se može sjesti s ekipom i popiti pivo.

No je li ovo film za vas najbrže ćete provjeriti tako da pogledate trailer. Film će se u listopadu ove godine moći pogledati na After Dark festivalu u Torontu, ali iako je još uvijek očito aktualan na festivalima, već sada se može naručiti na Blu-rayu.

Režiju i scenarij potpisuje Steven Gomez. Glumačku ekipu čine Vanessa Kirby, Thure Lindhardt, Kelly Gough, Tim Ahern, David Ajala, Tom McKay, Bentley Kalu i Mike Noble.

Check Also

Kosmogonik, kratki film po motivima priče Stanisława Lema!

Film Kosmogonik iliti Cosmogonic je snimljen je prema kratkoj priči Stanisława Lema Uranove uši (Uranowe …

Nagrađeni SF roman Tragovi rata postaje tv serija!

Za fanove Garetha L. Powella i njegovog SF romana Tragovi rata (Embers of War) imamo …

Web Statistics