Trailer za Guardians of the Galaxy: Holiday Special!

Kako se Božić približava, Marvel se odlučio pružiti nam malo uranjenog blagdanskog veselja u kojem ćemo gledati grupu omiljenih neprilagođenih heroja Marvelovog kinematografskog svemira. Danas je objavljen simpatični trailer i poster za Guardians of the Galaxy: Holiday Special. Redatelj i scenarist specijala je James Gunn, dok su izvršni producenti Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Brad Winderbaum, Gunn, Sara Smith i Simon Hatt.

Specijal je radnjom smješten nakon događaja iz filma Avengers: Endgame, dok je Star-Lordu (Chris Pratt) još uvijek iznimno teško radi gubitka Gamore (Zoe Saldaña). Stoga njegov tim/obitelj: Mantis (Pom Klementieff), Drax (Dave Bautista), Nebula (Karen Gillan), Kraglin (Sean Gunn), Rocket (Bradley Cooper) i Groot (Vin Diesel) — slože plan kako bi ga izvukli iz tog depresivnog raspoloženja i stavili ga u odgovarajuće blagdansko raspoloženje. Točnije, njihov cilj je otići na Zemlju i pronaći mu najbolji božićni dar ikad: Kevina Bacona. Trailer također otkriva mnoštvo prazničnih nestašluka, kao i putovanje u Hollywood i predstavljanje Cosma (Maria Bakalova).

Zanimljivo je i to da je Disney službeno potvrdio i povratak Michaela Rookera. No iako je Rookerovo sudjelovanje potvrđeno, za sada se nigdje ne spominje njegova uloga, odnosno da li će reprizirati lik Yondua (flashback!?) ili je u pitanju nešto posve drugo.

Guardians of the Galaxy: Holiday Special na Disney plus platformu stiže 25. studenog, dok Guardians of the Galaxy: Vol. 3 koji se radnjom odvija nakon specijala u kina dolazi 05. svibnja 2023. godine. Redatelj je već ranije izjavio da smatra kako je Vol. 3 njegov posljednji film serijala, opisujući ga kao kraj priče koju je krenuo ispričati prije 10 godina.

Guardians of the Galaxy: The Holiday Special

Check Also

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics