Supernatural: dobrodošli na kraj!

The CW je jučer prigodno na petak 13. objavio trailer, nove fotke i poster za 15. sezonu nadnaravne serije Supernatural. Epsko putovanje braće Winchester se približava svome kraju s posljednjom sezonom koja stiže 10. listopada. No imate se vremena oprostiti od serije, jer ipak vas čeka još 20. epizoda, od kojih prva nosi naslov Back and to the Future!

Supernatural na malim ekranima obitava još od 2005. godine. S finalnom sezonom će serija doći do impresivne brojke od 327 epizoda, kojima se ističe kao jedna od dužih i sadržajnijih serija. Mnoge serije ne mogu održati takav tempo, a Supernatural je uspio, unatoč dugom trajanju, zadržati svježinu i relativnu zanimljivost priče. No svi involvirani u nastanak serije su zaključili kako je ipak stiglo vrijeme za povlačenje sa scene prije nego što se sve što se gradilo godinama razvodni i postane poluproizvod.

Stari neprijatelji se vraćaju iz pakla (uključujući i jezivog klauna, jer naravno da mora tu biti i jezivi klaun) i čini se da će ih braća Winchester morati ponovo savladati… “Ti i ja protiv svih duša u paklu. Sviđaju mi se ti izgledi.” To je rečenica koju Dean upućuje Samu u traileru. Pa, sviđaju se i nama… krećemo na posljednju opaku vožnju!

“Mi odmah nastavljamo u 15. sezoni tamo gdje smo stali i to je pomalo trijažna situacija. Oni moraju pobjeći od tamo, oni moraju pronaći neko sklonište i oni moraju odgonetnuti što i kako dalje.” izjavio je Jensen Ackles za Entertainment Weekly.

Supernatural
Back and to the Future: Jensen Ackles kao Dean.
Supernatural
Back and to the Future: Jared Padalecki kao Sam.
Supernatural
Back and to the Future: Jared Padalecki kao Sam.
Supernatural
Back and to the Future: Jensen Ackles kao Dean.
Supernatural
Back and to the Future: Misha Collins kao Castiel.
Supernatural
Back and to the Future: Jared Padalecki kao Sam i Jensen Ackles kao Dean.

Supernatural

Check Also

Bird Box Barcelona: prvi teaser trailer za Netflixov spin-off

Netflix je objavio prvi teaser trailer za Bird Box Barcelona, spin-off postapokaliptičnog horor filma iz …

Ahsoka: novi pogled i detalji serije!

Još od posljednje epizode serije Star Wars: Rebels, fanovi se pitaju gdje je nestao Ezra …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics