Trailer za film Arthur & Merlin: Knights of Camelot

Objavljen je trailer za akcijski fantasy film Arthur & Merlin: Knights of Camelot. Nama je film do sada prošao ispod radara, i trailer nas je stoga uhvatio nespremnima, pogotovo zato što ovaj prvi pogled nije dostupan na engleskom jeziku iako se radi o engleskom filmu. No iako trailer zahtjeva privikavanje, željeli smo ovo otkriće podijeliti s vama što prije. Dok ne izađe nova najava bez sinkronizacije i na jeziku koji nas većina razumije morat ćemo se zadovoljiti s ovim pogledom na film iza kojeg stoje produkcijske kuće Dagger Films i Picture Perfect.

Nakon desetljeća provedenih u inozemstvu, boreći se protiv Rimskog carstva kralj Arthur se vraća u Camelot, samo da bi na prijestolju pronašao svog nezakonitog sina. Umorni i ratom istrošeni Arthur će morati udružiti snage sa starim čarobnjakom Merlinom i njegovim najodanijim vitezovima okruglog stola, kako bi se vratio na prijestolje.

Redatelj filma je Giles Alderson (The Dare), prema scenariju kojeg potpisuju Alderson, Simon Cotton i Jonny Grant.
Glavne uloge tumače Richard Short kao Arthur (Mary Kills People), Richard Brake (Absentia) kao Merlin, Stella Stockerm (The Good Liar) kao Guinevere, Tim Fellingham (Final Destination 5) kao Lancelot.

Arthur & Merlin: Knights of Camelot je trenutno u postprodukciji, a film se prema nekim izvorima očekuje već krajem ovog mjeseca.

Arthur & Merlin: Knights of Camelot

Check Also

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics