Trailer za film Arthur & Merlin: Knights of Camelot

Objavljen je trailer za akcijski fantasy film Arthur & Merlin: Knights of Camelot. Nama je film do sada prošao ispod radara, i trailer nas je stoga uhvatio nespremnima, pogotovo zato što ovaj prvi pogled nije dostupan na engleskom jeziku iako se radi o engleskom filmu. No iako trailer zahtjeva privikavanje, željeli smo ovo otkriće podijeliti s vama što prije. Dok ne izađe nova najava bez sinkronizacije i na jeziku koji nas većina razumije morat ćemo se zadovoljiti s ovim pogledom na film iza kojeg stoje produkcijske kuće Dagger Films i Picture Perfect.

Nakon desetljeća provedenih u inozemstvu, boreći se protiv Rimskog carstva kralj Arthur se vraća u Camelot, samo da bi na prijestolju pronašao svog nezakonitog sina. Umorni i ratom istrošeni Arthur će morati udružiti snage sa starim čarobnjakom Merlinom i njegovim najodanijim vitezovima okruglog stola, kako bi se vratio na prijestolje.

Redatelj filma je Giles Alderson (The Dare), prema scenariju kojeg potpisuju Alderson, Simon Cotton i Jonny Grant.
Glavne uloge tumače Richard Short kao Arthur (Mary Kills People), Richard Brake (Absentia) kao Merlin, Stella Stockerm (The Good Liar) kao Guinevere, Tim Fellingham (Final Destination 5) kao Lancelot.

Arthur & Merlin: Knights of Camelot je trenutno u postprodukciji, a film se prema nekim izvorima očekuje već krajem ovog mjeseca.

Arthur & Merlin: Knights of Camelot

Check Also

Mulan preskače kina i direktno dolazi na Disney+ platformu!

Situacija za kinoprikazivače u ovom novom pandemijskom svijetu u svakom slučaju ne izgleda dobro. Većina …

Mimic: stiže nam reboot u vidu tv serije!

Da li je ovo dobra vijest ili ne, to ocjenite sami, no u bilo kojem …

Web Statistics