Trailer za film 65, otkriva Zemlju kojom su vladali dinosauri!

Sony Pictures je kako je i najavio danas objavio puni trailer i poster za film 65, poznat i pod naslovom 65: The End Is Only The Beginning. Film su režirali i napisali Scott Beck & Bryan Woods aka Beck/Woods (For Always, Her Summer, Spread, Nightlight, Haunt). Riječ je o koprodukciji kuća Columbia Pictures, Bron Creative, Raimi Productions i Beck/Woods. Producenti su Sam Raimi, Zainab Azizi, Debbie Liebling i Beck/Woods. Kompozitor glazbene teme je Danny Elfman (Batman, Dick Tracy, Edward Scissorhands).

Dosadašnji misterij oko radnje je sada razotkriven. Sada sa sigurnošću znamo zašto je film naslovljen kako jest. Za to nije potrebno čak ni pogledati trailer, već je dovoljno baciti pogled na poster, bilo na njegove likove, ili ‘tagline’. Prije 65 milijuna godina prapovijesna zemlja imala je posjetitelja.

Nakon rušenja na nepoznati planet, pilot Mills ubrzo otkriva da se zapravo nasukao na Zemlji… prije 65 milijuna godina. Sada, sa samo jednom prilikom za spašavanje, Mills i jedina preživjela, Koa, moraju se probiti kroz nepoznati teren prožet opasnim prapovijesnim stvorenjima u epskoj borbi za preživljavanje.

Glavne uloge tumače Adam Driver (Star Wars filmovi), Ariana Greenblatt (Love and Monsters) i Chloe Coleman (My Spy).

Film 65 u kina stiže 10. ožujka 2023. godine.

65

Check Also

HBO je službeno odobrio 2. sezonu serije The Last of Us!

Čak i ako ne pratite HBO-ovu seriju The Last of Us sigurni smo da ste …

Serije Titans i Doom Patrol završavaju s 4. sezonom!

HBO-ove superherojske serije Titans i Doom Patrol završavaju s četvrtom sezonom. Nismo posebno investirani u …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics