Trailer za dugometražnu adaptaciju mange The Girl From the Other Side

Wit Studio je objavio prvi službeni trailer (s engleskim titlovima koje možete sami uključiti) za japanski animirani fantasy film The Girl From the Other Side (Totsukuni no Shoujo). Priča je adaptirana iz istoimenog manga serijala kojeg je napisao i ilustrirao japanski umjetnik Nagabe. Film prati priču u kojoj su ljudi ili normalni ili prokleti. U ovom svijetu, djevojčica po imenu Shiva sprijateljuje se s jezivim stvorenjem koje se ne može dirati. Trailer otkriva početak prijateljstva Shive i Učitelja, način na koji se ono počinje razvijati, kao i opasnost koju na kraju predstavlja.

U svijetu podijeljenom između Iznutra i Izvana, onima koji žive u oba ‘carstva’ rečeno je da nikada ne prelaze na drugu stranu, kako ne bi bili prokleti. Mlada djevojka po imenu Shiva živi s druge strane, u praznom selu s demonskim čuvarom poznatim samo kao “Učitelj”. Iako im je zabranjeno se doticati, čini se da dijele vezu koja nadilazi njihove različite pojave. Ali kada Shiva napusti Učitelja kako bi potražila svoju baku, tajna njezina neobičnog načina života izlazi na vidjelo.

Dugometražni film je financiran putem vrlo uspješne Kickstarter kampanje koja je imala zadatak skupiti 3 milijuna jena, što je ostvareno istog dana kada je kampanja lansirana. Tome je pomogao i ranije napravljeni kratki (desetominutni) film kojeg je također producirao Wit Studio. Kada je Kickstarter kampanja završila 10. svibnja 2021. godine, projekt je prikupio preko 20 milijuna jena (što je otprilike 200,000 dolara).

Glasove su glavnim likovima posudili Jun Fukuyama i Rie Takahashi. Yutaro Kubo i Satomi Maiya, koji su ranije bili zaduženi za kratki film, su redatelji, scenaristi i dizajneri likova na dugometražnom ostvarenju. Više o filmu možete doznati na službenoj stranici.

Check Also

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics