Trailer za drugu polovicu šeste sezone serije “The Walking Dead” pokazuje nam nove neprijatelje

 

Trailer počinje naracijom: “Mislio sam da je moguće živjeti unutar ovih zidova. Bio sam u krivu.” Čak i za “The Walking Dead” standarde to je prilično opaka izjava. Tekst koji prati trailer je: “Novi svijet dolazi s cijenom.” O kakvoj je točno cijeni riječ tek ćemo saznati, ali očito se i ovdje radi o nečemu što se nikako neće sviđati likovima koji su do te točke nekako uspjeli preživjeti. Jedino pravo pitanje je koliko gore stvari mogu postati.

Osim standardnog tamanjenja horda i horda zombija, u traileru se pokazuje i opaka ekipa koja izgleda kao da bi mogla imati glavnu antagonističku ulogu u sljedećoj polovici šeste sezone. Gotovo sigurno je riječ o ljudima koje vodi psihopatski Negan (Jeffrey Dean Morgan), jedan od najpoznatijih negativaca iz stripa koji je svoj dolazak obilježio smrću jednog od glavnih likova.

Kako će se stvari odvijati u seriji ne možemo ni pretpostaviti, pošto se ipak radi o priči koja voli odskakati od originala, ali ono u što nema sumnje je da će biti opako i krvavo. Rekli bismo kao i inače, ali tko zna, možda i više.

Druga polovica šeste sezone na male ekrane stiže 14. veljače.

Check Also

Nova sezona animirane hit serije Rick i Morty od 21. lipnja ekskluzivno na HBO GO-u

Otkačena animirana serija Rick i Morty (Rick and Morty) se vraća s petom sezonom koja …

Star Trek: Prodigy, upoznajte glumačku ekipu i njihove likove!

Animirana serija Star Trek: Prodigy je najavljena još u travnju 2019. godine, dok je u …

Web Statistics