Trailer za devetu sezonu serije “Doctor Who” ima Daleke, Tardis i Doktora koji govori: “Same old, same old”

 

U BBC-evoj seriji “Doctor Who” mijenjaju se glumci za Doktora, kompanjoni, promijenio se čak i showrunner, ali usprkos tome je nekako sve uspjelo ostati isto. A zašto i mijenjati formu kada ona očito funkcionira i konstantno održava broj gledatelja kao i velik i snažan fandom.

U novom traileru tako možemo vidjeti mnogo čudovišta na koje će Doktor naići ove sezone, a posebno se ističu oni najčešći – Daleci. Mnogi će možda zaključiti da serija postaje repetativna svojim konstantnim ponavljanjem tih opakih negativaca, ali u jednu ruku teško je i zamisliti sezonu u kojoj se Doktor barem jednom ne susretne s njima. Vjerojatno zato se u jednom kadru može vidjeti Doktora kako govori “Same old, same old.”

Nekoliko epizoda standardno će napisati Steven Moffat, trenutni showrunner, a aktualnog dvanaestog Doktora već drugu sezonu za redom igra Peter Capaldi.

Seriju ne treba posebno najavljivati. Ionako već znate hoćete li je gledati ili ne, gledatelji uglavnom prestanu tek nakon što se njihov najdraži Doktor zamijeni, nakon čega dolaze novi gledatelji i tako će to možda trajati zauvijek. A kako trenutno nema nikakve naznake da će serija stati u skorije vrijeme, moja teza još uvijek stoji.

Nova sezona počinje 19.rujna, a u prilogu možete pogledati trailer i nekoliko izdvojenih fotografija.

13082015_doctor_who_1

13082015_doctor_who_2

13082015_doctor_who_3

Check Also

Loki: novi teaser za 2. sezonu otkriva da vrijeme ističe!

Trailer za drugu sezonu Disneyjeve serije Loki dobili smo u srpnju, a sada kada nas …

Prvi pogled na film The Toxic Avenger

Prvi pogled na netipični superherojski film The Toxic Avenger u režiji Macona Blaira (I Don’t …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics