Trailer za australski fantasy film The Legend of the Five

FilmInk je nedavno predstavio službeni trailer za australski obiteljski fantasy film The Legend of the Five, koji je redateljski debi Joanne Samuel. Film se čini kao relativno solidna zabava za sve generacije, ako malo zažmirite na specijalne efekte, koji su možda i nešto popeglani u završnoj verziji. Također filmić ima žestoku vibru onih napravljenih u devedestima, ali kako je već netko primjetio, to nužno i nije tako loše s obzirom na kvalitetu današnjih sličnih filmova. Kad grupa nepodobnih tinejdžera naiđe na drevnu relikviju tijekom školskog izleta u muzej, pronaći će se uhvaćenima u čarobnom svijetu, s moćima o kojima su mogli samo sanjati i odgovornošću spriječavanja drevnog zla da ne uništi svijet.

Zoe se bori kako bi se uklopila u svoju novu školu, ali kada ode na ekskurziju u lokalni muzej, pronalazi se vezana uz skupinu nestalih nepodobnih učenika kad naiđu na malu kocku obsidijana koja ih iznenada transportira u čarobnu šumu. Ovaj novi svijet sadrži moći o kojima su mogli samo sanjati, a uskoro petorka otkriva da je njihova odgovornost zaustaviti staro zlo od uništavanja svijeta.

Scanarij potpisuje Peter McLeod, a producenti su Amy Benjamin i Jesse Ahern. Glavne uloge tumače Lauren Esposito (Conjuring 2), Gabi Sproule, Leigh Joel Scott, Nicholas Andrianakos, Deborah An, Beth Champion (A Place to Call Home) i Tiriel Mora (The Castle).

The Legend of the Five

Check Also

Američki bogovi: novi, epski trailer za treću sezonu!

Starz je objavio novi, punokrvni trailer za nadolazeću treću sezonu serije Američki bogovi (American Gods), …

Novi hibridni model prikazivanja filmova istovremeno na HBO Maxu i kinima!

Ova godina je bila vrlo neugodna, i dok ju polako privodimo kraju stiže ekskluzivna vijest …

Web Statistics