Trailer za australski fantasy film The Legend of the Five

FilmInk je nedavno predstavio službeni trailer za australski obiteljski fantasy film The Legend of the Five, koji je redateljski debi Joanne Samuel. Film se čini kao relativno solidna zabava za sve generacije, ako malo zažmirite na specijalne efekte, koji su možda i nešto popeglani u završnoj verziji. Također filmić ima žestoku vibru onih napravljenih u devedestima, ali kako je već netko primjetio, to nužno i nije tako loše s obzirom na kvalitetu današnjih sličnih filmova. Kad grupa nepodobnih tinejdžera naiđe na drevnu relikviju tijekom školskog izleta u muzej, pronaći će se uhvaćenima u čarobnom svijetu, s moćima o kojima su mogli samo sanjati i odgovornošću spriječavanja drevnog zla da ne uništi svijet.

Zoe se bori kako bi se uklopila u svoju novu školu, ali kada ode na ekskurziju u lokalni muzej, pronalazi se vezana uz skupinu nestalih nepodobnih učenika kad naiđu na malu kocku obsidijana koja ih iznenada transportira u čarobnu šumu. Ovaj novi svijet sadrži moći o kojima su mogli samo sanjati, a uskoro petorka otkriva da je njihova odgovornost zaustaviti staro zlo od uništavanja svijeta.

Scanarij potpisuje Peter McLeod, a producenti su Amy Benjamin i Jesse Ahern. Glavne uloge tumače Lauren Esposito (Conjuring 2), Gabi Sproule, Leigh Joel Scott, Nicholas Andrianakos, Deborah An, Beth Champion (A Place to Call Home) i Tiriel Mora (The Castle).

The Legend of the Five

Check Also

Stigao je prvi teaser trailer za Avatar: The Way of Water!

Nakon više od desetljeća čekanja, trailer za Avatar: The Way of Water (Avatar: Put vode) …

Ming-Na Wen i Esai Morales pridružili su se glumačkoj postavi SF trilera Persephone

Dvoje novih glumačkih imena se pridružilo nadolazećem SF trileru Persephone redatelja Jeffreyja Morrisa. Tako ćemo …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics