Trailer za akcijski SF film Monsters of Men

11:11 Entertainment je objavio službeni trailer za akcijski SF film Monsters of Men. Film je redateljski debi Marka Toiae koji je poznat kao redatelj nekih od najuspješnijih TV reklama.

U zastrašujućoj viziji kada stvaranje umjetne inteligencije pođe po zlu, znanstvenofantastični triler Monsters of Man otkriva posljedice neprovjerene moći i robota koji su napredovali van ljudske kontrole. Kada se korumpirani agent CIA-e udruži s tvrtkom koja se bavi robotikom radi ilegalne, neodobrene vojne operacije, plan je spustiti četiri prototipa robota u logor za koji se sumnja da služi za proizvodnju droge. Misija je dokazati da je tvrtka koja je proizvela robote dostojna unosnog vojnog ugovora, ali plan će neočekivano i drastično krenuti u posve krivom pravcu. Šest američkih liječnika dobrovoljaca svjedočit će brutalnom pokolju kompletnog sela te su prisiljeni na smrtonosnu igru ​​mačke i miša kada su prepoznati kao sljedeće mete…

Trailer otkriva pogled na uradak koji izgleda kao da je netko napravio Blomkampov film, ali bez njega. Glavne uloge tumače Neal McDonough, Jose Rosete, Jessica Blackmorei Kayli Tran.

Film se između ostalog financiran putem Indiegogo kampanje, kojoj još uvijek možete doprinijeti i usput osigurati neke bonuse, a više informacija potražite ovdje.

Monsters of Man stiže 08. prosinca i to direktno na uslugu na zahtjev.

Monsters of Man

Check Also

Dead Ringers: prvi isječak iz Amazonovog reboota kultnog Cronenbergovog filma

Nakon prvih fotografija i vrlo kratkog teasera Amazon je objavio prvi isječak i novi poster …

Istina će isplivati na površinu u prvom traileru za distopijsku seriju Silo!

Apple je konačno otkrio prvi službeni teaser i poster za distopijsku seriju Silo iliti Silos, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics