Trailer za akcijski SF film Monsters of Men

11:11 Entertainment je objavio službeni trailer za akcijski SF film Monsters of Men. Film je redateljski debi Marka Toiae koji je poznat kao redatelj nekih od najuspješnijih TV reklama.

U zastrašujućoj viziji kada stvaranje umjetne inteligencije pođe po zlu, znanstvenofantastični triler Monsters of Man otkriva posljedice neprovjerene moći i robota koji su napredovali van ljudske kontrole. Kada se korumpirani agent CIA-e udruži s tvrtkom koja se bavi robotikom radi ilegalne, neodobrene vojne operacije, plan je spustiti četiri prototipa robota u logor za koji se sumnja da služi za proizvodnju droge. Misija je dokazati da je tvrtka koja je proizvela robote dostojna unosnog vojnog ugovora, ali plan će neočekivano i drastično krenuti u posve krivom pravcu. Šest američkih liječnika dobrovoljaca svjedočit će brutalnom pokolju kompletnog sela te su prisiljeni na smrtonosnu igru ​​mačke i miša kada su prepoznati kao sljedeće mete…

Trailer otkriva pogled na uradak koji izgleda kao da je netko napravio Blomkampov film, ali bez njega. Glavne uloge tumače Neal McDonough, Jose Rosete, Jessica Blackmorei Kayli Tran.

Film se između ostalog financiran putem Indiegogo kampanje, kojoj još uvijek možete doprinijeti i usput osigurati neke bonuse, a više informacija potražite ovdje.

Monsters of Man stiže 08. prosinca i to direktno na uslugu na zahtjev.

Monsters of Man

Check Also

The Expanse je dobio obnovu za šestu i ujedno posljednju sezonu!

Nakon što je serija The Expanse 2018. bila otkazana na Syfy-ju zaživjela je na Amazonu …

Equinox: prvi teaser za intrigantnu Netflixovu dansku SF seriju!

Netflix nam uskoro donosi još jednu zanimljivu europsku žanrovsku seriju. Ovaj puta riječ je o …

Web Statistics