Trailer za 3. sezonu The Handmaid’s Tale odiše nadom

Hulu je konačno objavio puni trailer za treću sezonu distopijske serije The Handmaid’s Tale (Sluškinjina priča), bazirane na istoimenom klasičnom romanu Margaret Atwood.

U finalu druge sezone June (Elisabeth Moss) je imala odličnu priliku za bijeg, no odlučila je ostati, šaljući svoje novorođenče u Kanadu s njezinom prijateljicom Emily (Alexis Bledel). Ostala je jer želi pronaći svoju kćer Hannah infiltrirajući se u redove svojih neprijatelja, i zato što se želi oduprijeti totalitarnom režimu. “Ona ostaje da bi se borila da spasi svu djecu Gileada. To je sad veće od nje, Holly i Hannah. Sve je to borba za sinove, a posebno kćeri Gileada. Mreža Marthi joj je otvorila oči. Ona više nije sama. Ona ima vojsku, i uzvratit će udarac.” – svojedobno je izjavila Elisabeth Moss.

June u novoj sezoni pokreće revoluciju, te pokušava privući bivše protivnice tetu Lydiju (Ann Dowd) i Serenu Waterford (Yvonne Strahovski) kao nove saveznice u borbi protiv patrijarhalnog društva. U traileru možemo vidjeti da nastoji nagovoriti Serenu da se pokuša više ubaciti u politiku kako bi obje na taj način pokušale promijeniti sustav. Trailer također otkriva kako June ponovno ulazi u ljubavni odnos s Nickom (Max Minghella). No ne smijemo zaboraviti istaknuti i ton videa, koji po prvi puta odiše nadom.

Treća sezona serije The Handmaid’s Tale na Hulu stiže 05. lipnja.

Margaret Atwood je napisala i The Testaments, službeni nastavak romana The Handmaid’s Tale koji se očekuje u rujnu ove godine. Radnja romana odvija se 15 godina nakon što je “Sluškinjina priča” završila, s eksplozivnim svjedočenjima tri ženska lika iz Gileada. No možda još važniji podatak je da nastavak romana nije povezan sa serijom koja se već odmakla daleko od događaja “Sluškinjine priče”.

The Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale

Check Also

Megalopolis: prvi, podijeljeni dojmovi o filmu!

Od premijere Megalopolisa koja se održala prije par dana u sklopu Filmskog festivala u Cannesu …

Stranger Things: nove fotke iza kulisa 5. sezone!

Moram priznati da me ne drži hype za petu sezonu Netflixove popularne serije Stranger Things. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics