Trailer za 3. sezonu serije Westworld obećava potpuno novi svijet

Svemu dođe kraj, pa tako i HBO-ovoj famoznoj, a sada s posljednjom sezonom i pomalo zloglasnoj seriji Igra prijestolja. No HBO nas želi podsjetiti kako i dalje imaju konja za utrku, i iako treća sezona serije Westworld stiže tek iduće godine noćas je prije finala Igre prijestolja objavljen prvi teaser trailer.

Treća sezona serije je svojevrsni reboot. Službeni detalji uz radnju još nisu otkriveni, a prvi teaser trailer ne otkriva puno, iako jasno dočarava novi setting ali i potpuno novu vibru. Čini se kako će nadolazeća sezona biti usmjerena na istraživanje svijeta van granica Delosovog parka i na stanovnike parka koji pronalaze svoje mjesto u tom novom svijetu.

Glavne uloge u novoj sezoni tumače Aaron Paul (Breaking Bad), Lena Waithe (Ready Player One), Marshawn Lynch, Vincent Cassel (Black Swan), Kid Cudi, Liam Hemsworth, Tessa Thompson, Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris i Jeffery Wright.

Tvorci i izvršni producenti serije su Jonathan Nolan i Lisa Joy. Ostali izvršni producenti su J.J. Abrams, Athena Wickham, Richard J. Lewis i Ben Stephenson.

Nolan i Joy su još prošle godine u intervjuu za Hollywood Reporter govorili o mogućim smjerovima i planovima za treću sezonu. Tada su već najavili kako bi se treća sezona trebala odvijati izvan parka, odnosno u stvarnom svijetu. Također su se oboje složili da je potrebna radikalna promjena, te da se fanovi za to trebaju pripremiti. Joy je navela kako rad na trećoj sezoni izgleda kao svojevrsni novi početak, novo osmišljavanje priče, a Nolan se složio i dodao da je takva perspektiva istovremeno podjednako zastrašujuća i uzbudljiva. Tvorci serije su se osvrnuli i na Dolores i njenu daljnju priču. Otkrili su kako ćemo u nadolazećoj sezoni vidjeti kakve je dalje ciljeve postavila sebi:
“Mislim da je Dolores sada jasno “postavljena” i logično je da ima dugoročne planove, veće ciljeve. To su egzistencijalni ciljevi do kojih se može dolaziti eonima, i to je fascinantan nivo priče u koji se upuštamo.” – objasnio je Nolan.

Treća sezona serije Westworld se trenutno snima i na HBO stiže 2020. godine, točan datum još nije poznat.

Westworld

Westworld

Check Also

Netflixova serija The Witcher završava s 5. sezonom!

Pripremite se za velike vijesti s Kontinenta! Netflix je potvrdio da će njihova fantasy serija …

For All Mankind: Apple je obnovio seriju za 5. sezonu i najavio spin-off seriju

Apple TV Plus pametno je zaključio kako treba nastaviti dalje sa svojim hit SF serijalom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics