Trailer za 3. sezonu SF serije Travelers

Treća sezona Netflixove serije Travelers je pred vratima pa smo konačno dobili i uvid u ono što nas očekuje.

Grant MacLaren i njegova ekipa operativaca iz budućnosti su pogurani do svojih krajnjih granica te se moraju nositi s problemima lojalnosti, povjeranja, smrti i sve veće rastuće moći umjetne inteligencije. Sada kada je svijet upoznat s njihovim postojanjem, ekipa mora pronaći naćin kako da njihov Travelers program bude što dalje od očiju javnosti, dok i dalje nastoje izvršavati svoje misije pod budnim okom FBI-ja.

Glavne uloge tumače Eric McCormack kao specijalni agent Grant MacLaren, Mackenzie Porter kao Marcy, Patrick Gilmore kao David, Jared Paul Abrahamson kao Trevor, Nesta Marlee Cooper kao Carly i Reilly Dolman kao Philip. S novom sezonom smo dobili i novo lice koje će tumačiti Magda Apanowicz (Continuum, Caprica).

Travelers nije serija koja će vas oboriti s nogu, ali će vas gotovo sigurno zadržati zainteresiranima. Glumačka postava je odlična, a koncept serije unatoč tome što počiva na transferu svijesti je vrlo uvjerljiv. Tvorac priče je Brad Wright (Stargate SG-1, Atlantis, Universe) koji kvalitetu održava na ujednačenom nivou. Specijalisti iz postapokaliptične budućnosti nastavljaju svoju misiju spašavanja svijeta, a uz to se moraju držati zadanih protokola.

Travelers sa svojom trećom sezonom na Netflix stiže 14. studenog.

Travelers

Check Also

Trailer za distopijski film Vesper

Objavljen je puni trailer za nezavisni distopijski film Vesper koji je incijalno bio poznat pod …

House of the Dragon: nove fotografije i teaser iz nadolazeće serije!

S obzirom da nas od premijere HBO-ove fantasy serije House of the Dragon (Zmajeva kuća) …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics