Stigao je punokrvni trailer za 3. sezonu SF serije The Expanse

Prošli mjesec smo dobili dugo očekivani prvi pogled na treću sezonu izvrsne SF serije The Expanse, nakon čega je Syfy plasirao još jedan vrlo kratak teaser, i prvi banner pod motom “Ujedinjeni ratom”, da bi noćas nekako naprimjetno bio lansiran i punokrvni trailer. Ono što autoricu ovog teksta jako brine jest što u trenutku pisanja ovog članka gotovo niti jedan portal nije prenio noćašnji trailer. Na stranu to što Syfy ne pridodaje dovoljno pažnje marketingu serije, ali za očekivati je da serija ovakvog kalibra zaslužuje da se ažurno prenose vijesti vezane uz nju. Kako bi se baza fanova povećala, kako bi se pobudio veći interes, da uopće dobijemo novu sezonu to je apsolutno nužno, i zato ako ste fan stišćite lajkove, retvitajte, šerajte vijesti gdje god ih pronašli.

U trećoj sezoni Zemlja, Mars i Pojas su u ratu, gdje svi nastoje preuzeti kontrolu. Sada više nego ikada prije misija za otključavanje tajne koju nosi protomolekula je još veći prioritet i svaka odluka koja se donosi povezna s njom bi mogla ugroziti preživljavanje čitavog Sunčevog sustava.

Trailer vam neće zadovoljeti apetit za serijom ali srećom još ne morate čekati dugo da se nastavi radnja vrlo emocionalnog i napeteg finala druge sezone. Ono što će vam otkriti je prvi pogled na prekrasni dizajn Razorbacka, početak rata i ‘povratak’ protočudovišta u igru.

Treća sezona će sa svojih 13 epizoda prvo dovršiti radnju druge knjige (Caliban’s War) iz serijala Prostranstvo Jamesa S.A. Coreyja i zatim nastaviti s adaptacijom treće knjige (Abbadon’s Gate). Budući da je za razliku od nekih drugih autora ritam izdavanja stabilan, jedna knjiga po godini, toplo vam preporučamo i književni serijal. Za one koji preferiraju prijevod, prvi dio Buđenje Levijatana i već spomenuti drugi dio Kalibanov rat koji je izdao Hangar 7 možete pronaći na Inverzijinom webshopu.

Glavne, već svima poznate uloge tumače Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham i Frankie Adams. No nova sezona će predstaviti i neke nove likove poput onih koje će tumačiti David Strathairn (Good Night, and Good Luck, Sneakers) i Elizabeth Mitchell (LOST, V, Once Upon a Time).

The Expanse se na male ekrane vraća 11. travnja.

Dok čekate na treću sezonu, možete se se podsjetiti događaja iz druge kroz naše Zapise iz Prostranstva koji ćete moći pratiti u tjednim izvještajima i ove godine.

The Expanse

The Expanse

The Expanse

The Expanse

The Expanse

Check Also

Prvi pogled na film The Toxic Avenger

Prvi pogled na netipični superherojski film The Toxic Avenger u režiji Macona Blaira (I Don’t …

Percy Jackson and the Olympians: novi poster i fotografije!

Još malo se morate strpiti do Disneyjeve serije Percy Jackson and the Olympians, ali zato …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics