Trailer za 3. sezonu serije Snowpiercer izaziva s mogućnošću napuštanja vlaka!

TNT je objavio službeni trailer i poster za treću sezonu serije Snowpiercer, temeljene na istoimenom hvaljenom filmu iz 2013. redatelja Joon-ho Bonga, koji je pak nastao prema postapokaliptičnom stripu Le Transperceneige Jacquesa Loba.

Druga sezona pratila je krvavu revoluciju u vlaku, dok su se niže klase digle protiv onih na vlasti u potrazi za jednakošću. Proces je međutim podijelio Snowpiercer na dva dijela, a posljedicama toga će se baviti treća sezona. Jedna strana sukobljenih pokušava pronaći mjesto za obnovu čovječanstva zaštićenog od hladnoće, ali kod druge strane, ponavlja se isti ciklus zlostavljanja, dok ljudi i dalje vrlo zorno demonstriraju kako kao vrsta mogu biti nasilni i autoritativni.

Treća sezona započinje s Laytonom (Daveed Diggs) i njegovim užim krugom koji zapovijedaju malim ‘gusarskim’ vlakom u potrazi za Melanie (Jennifer Connelly) i mogućim toplim mjestom za ponovno pokretanje civilizacije, uz pomoć novopronađenog preživjelog. Dok na ostatku Snowpiercera, gospodin Wilford (Sean Bean) konsolidira moć, osujećenu samo tajnim predanim Laytonovim saveznicima skrivenima u vlaku.

“Zemlja se zagrijava. Pronađen je preživjeli. Nada raste.”

Treća sezona distopijske serije Snowpiercer na TNT stiže 24. siječnja 2022. godine. Od novih lica ćemo gledati Archie Panjabi (The Good Wife) kao Ashu koja stiže iz New Edena, dok je Chelsea Harris (Designated Survivor) kao desna ruka gospodina Wilforda postala dijelom prve glumačke postave. Treba spomenuti kako je serija već obnovljena za četvrtu sezonu.

Snowpiercer

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics