Trailer za 3. sezonu serije Snowpiercer izaziva s mogućnošću napuštanja vlaka!

TNT je objavio službeni trailer i poster za treću sezonu serije Snowpiercer, temeljene na istoimenom hvaljenom filmu iz 2013. redatelja Joon-ho Bonga, koji je pak nastao prema postapokaliptičnom stripu Le Transperceneige Jacquesa Loba.

Druga sezona pratila je krvavu revoluciju u vlaku, dok su se niže klase digle protiv onih na vlasti u potrazi za jednakošću. Proces je međutim podijelio Snowpiercer na dva dijela, a posljedicama toga će se baviti treća sezona. Jedna strana sukobljenih pokušava pronaći mjesto za obnovu čovječanstva zaštićenog od hladnoće, ali kod druge strane, ponavlja se isti ciklus zlostavljanja, dok ljudi i dalje vrlo zorno demonstriraju kako kao vrsta mogu biti nasilni i autoritativni.

Treća sezona započinje s Laytonom (Daveed Diggs) i njegovim užim krugom koji zapovijedaju malim ‘gusarskim’ vlakom u potrazi za Melanie (Jennifer Connelly) i mogućim toplim mjestom za ponovno pokretanje civilizacije, uz pomoć novopronađenog preživjelog. Dok na ostatku Snowpiercera, gospodin Wilford (Sean Bean) konsolidira moć, osujećenu samo tajnim predanim Laytonovim saveznicima skrivenima u vlaku.

“Zemlja se zagrijava. Pronađen je preživjeli. Nada raste.”

Treća sezona distopijske serije Snowpiercer na TNT stiže 24. siječnja 2022. godine. Od novih lica ćemo gledati Archie Panjabi (The Good Wife) kao Ashu koja stiže iz New Edena, dok je Chelsea Harris (Designated Survivor) kao desna ruka gospodina Wilforda postala dijelom prve glumačke postave. Treba spomenuti kako je serija već obnovljena za četvrtu sezonu.

Snowpiercer

Check Also

Deadpool 3: sve što je poznato o filmu u kojem nas očekuje povratak Wolverinea!

Ryan Reynolds, zvijezda otkačene superherojske franšize, šokirao je objavom da će se u Deadpoolu 3 …

Shadow and Bone: teaser za 2. sezonu Netflixove fantasy serije!

U sklopu globalnog fanovskog eventa Tudum Netflix je između ostalog objavio teaser za drugu sezonu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics