Prvi trailer za 3. sezonu serije Man In The High Castle

Amazon je na San Diego Comic-Conu objavio prvi trailer za treću sezonu serije The Man in the High Castle, a ujedno je i najavio obnovu za četvrtu sezonu. Od posljednje epizode Amazonove alternativne povijesne fikcije prošlo je skoro dvadeset mjeseci, a od obnove za treću sezonu nešto manje, da bi nas nakon toliko vremena samo odjednom iznenadili s trailerom, datumom premijere i vijestima o obnovi za još jednu sezonu.

Razlog za dugu pauzu između sezona je iznenadni odlazak showrunnera serije Franka Spotnitza sredinom produkcije druge sezone. Iako se produkcijski tim uspio snaći samostalno za drugu sezonu i dostaviti sadržaj na vrijeme za premijeru, za treću sezonu je ipak bilo potrebno angažirati novog showrunnera. Na kraju je to mjesto dopalo Erica Overmyera (The Affair, Bosch).

Treća sezona pronalazi Julianu Crain (Alexa Davalos) kako se nosi najbolje što može sa svojom sudbinom nakon što je potražila sigurnost u Neutralnoj zoni. Kda je shvatila da su im sudbine isprepletene radi zajedno s ministrom trgovine Tagomijem (Cary-Hiroyuki Tagawa) da bi odgonetnula misterij posljednjeg preostalog filma. U međuvremnu tenzije rastu između Trećeg Reicha i Carstva, Joe Blake (Luke Kleintank) se vraća iz Berlina te je poslan na diplomatsku misiju u San Francisco, gdje se ponovo ujedinjuje s Julianom što postaje prijelomni trenutak za njihovu vezu. Iako Obergruppenfuhrera Johna Smitha (Rufus Sewell) visoko nacističko društvo slavi, političke sile spletkama zatvraju krug oko njega. Helen (Chelah Horsdal) poduzima drastične mjere da bi zaštitila svoju obitelj nakon borbe s posljedicama Thomasove smrti, a Smith otkriva šokantan i ambiciozan novi nacistički program koji će imati ozbiljne osobne i gobalne posljedice…

Glavnoj glumačkoj postavi će se u novoj sezoni pridružiti Laura Mennell (Alphas) i Jason O’Mara (Agents of S.H.I.E.L.D.).

Premijera treće sezone serije The Man in the High Castle se očekuje 05. listopada.

“Bori se za svijet koji želiš.”

Man in the High Castle

Check Also

Pripremite se za kaos s novim trailerom za Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je objavio puni trailer za film Beetlejuice Beetlejuice, originalno poznat kao Beetlejuice 2. …

The Witcher: prvi službeni pogled na Liama Hemswortha kao Witchera

Netflix je u travnju potvrdio da će njihova fantasy serija The Witcher završiti s petom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics