AMC je objavio trailer za 3. sezonu serije Into the Badlands

Into the Badlands je AMC-ova postapokaliptična serija prepuna borilačkih vještina koja je na malim ekranima osvanula u studenom 2015. godine. Prvu sezonu je činilo šest epizoda, drugu ukupno deset, a treća sezona je proširena na čak šesnaest epizoda. Riječ je o jednoj od najpopularnijih akcijskih drama na kabelskoj televiziji, serija prosječno bilježi 3.6 milijuna gledatelja po epizodi.

Ravno s ovogodišnjeg WonderCona stigao je službeni trailer za treću sezonu. Tvorci, izvršni producenti, showrunneri i scenaristi serije su Alfred Gough i Miles Millar (Smallville, The Shannara Chronicles).

U trećoj sezoni Sunny (Daniel Wu) živi van ‘grida’, nastojeći najbolje što može brinuti za svog sina Henryja nakon Veiline smrti. No kada Henry pokaže znakove neobične bolesti Sunny nema izbora te mora udružiti snage s Bajieom (Nick Frost) i vratiti se na prostor poznat kao Badlands gdje su Udovica (Emily Beecham) i barun Chau (Eleanor Matsuura) u ratu koji je destabilizirao čitavu regiju. S obzirom da više nama potporu Tilde (Ally Ioannides) i Walda (Stephen Lang) Udovica mora pronaći nove saveznike u Lydiji (Orla Brady) i Nathanielu Moonu (Sherman Augustus). No kada u Badlands stigne misteriozni nomadski vođa zvan Pilgrim (Babou Ceesay) s misijom uspostavljanja mira, tada će se stari neprijatelji ujediniti da obrane svoje područje.

U seriji također glume Aramis Knight (Enders Game) kao M.K., Lorraine Toussaint (Orange is the New Black) kao Cressida, Ella-Rae Smith (Clique) kao Nix, Lewis Tan (Iron Fist) kao Gaius i Dean-Charles Chapman (Game of Thrones) kao Castor.

Into the Badlands se na male ekrane vraća 22. travnja.

Into the Badlands

Into the Badlands

Into the Badlands

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics