Stigao je trailer za AMC-ovu 2. sezonu The Terror: Infamy

Gdje god ideš, prati te.

AMC je konačno plasirao trailer za drugu sezone serije The Terror. Podnaslov nove sezone jest “Infamy”, što ujedno podrazumijeva i potpuno drugačiju priču.

Radnja druge sezone smještena je u internistički logor, za vrijeme Drugog svjetskog rata, u kojem serija bizarnih smrti potresa japansko-američku zajednicu. U centru svega nalazi se mladi Chester Nakayama, koji nastoji shvatiti što se doista događa i tko stoj iza svih tih misterioznih zbivanja.

Glavne uloge u The Terror: Infamy tumače Derek Mio kao Chester Nakayama; Kiki Sukezane (Lost in Space) kao Yuko, misteriozna žena iz Chesterove prošlosti; Cristina Rodlo (Miss Bala) kao Luz, Chesterova tajna djevojka; Shingo Usami (Unbroken) kao Henry Nakayama, Chesterov otac; Naoko Mori (Everest) kao Asako Nakayama, Chesterova majka; Miki Ishikawa (9-1-1) kao Amy, prijateljica obitelji Nakayama i George Takei (Star Trek) kao Yamato-san, stariješina zajednice/logora i nekadašnji kapetan ribarskog broda.

Tvorci druge sezone i izvršni producenti su Alexander Woo (True Blood) i Max Borenstein (Kong: Skull Island, Godzilla). Woo je također i showrunner serije, dok je Josef Kubota Wladyka (Narcos) režirao prve dvije epizode. Ridley Scott, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert, Guymon Casady i Jordan Sheehan su također izvršni producenti.

The Terror: Infamy na AMC stiže 12. kolovoza.

The Terror: Infamy

Check Also

The Ark: prvi pogled na SYFY-evu nadolazeću seriju!

Ako se želite investirati u novu SYFY-evu seriju tada skrećemo pozornost ne netom objavljeni kratki …

Prvi pogled na SF triler Mickey 17 s Robertom Pattinsonom u glavnoj ulozi!

Warner Bros. je s iznimno kratkim teaserom otkrio kada u kina stiže SF triler Mickey …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics