Stigao je trailer za AMC-ovu 2. sezonu The Terror: Infamy

Gdje god ideš, prati te.

AMC je konačno plasirao trailer za drugu sezone serije The Terror. Podnaslov nove sezone jest “Infamy”, što ujedno podrazumijeva i potpuno drugačiju priču.

Radnja druge sezone smještena je u internistički logor, za vrijeme Drugog svjetskog rata, u kojem serija bizarnih smrti potresa japansko-američku zajednicu. U centru svega nalazi se mladi Chester Nakayama, koji nastoji shvatiti što se doista događa i tko stoj iza svih tih misterioznih zbivanja.

Glavne uloge u The Terror: Infamy tumače Derek Mio kao Chester Nakayama; Kiki Sukezane (Lost in Space) kao Yuko, misteriozna žena iz Chesterove prošlosti; Cristina Rodlo (Miss Bala) kao Luz, Chesterova tajna djevojka; Shingo Usami (Unbroken) kao Henry Nakayama, Chesterov otac; Naoko Mori (Everest) kao Asako Nakayama, Chesterova majka; Miki Ishikawa (9-1-1) kao Amy, prijateljica obitelji Nakayama i George Takei (Star Trek) kao Yamato-san, stariješina zajednice/logora i nekadašnji kapetan ribarskog broda.

Tvorci druge sezone i izvršni producenti su Alexander Woo (True Blood) i Max Borenstein (Kong: Skull Island, Godzilla). Woo je također i showrunner serije, dok je Josef Kubota Wladyka (Narcos) režirao prve dvije epizode. Ridley Scott, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert, Guymon Casady i Jordan Sheehan su također izvršni producenti.

The Terror: Infamy na AMC stiže 12. kolovoza.

The Terror: Infamy

Check Also

Rebecca Ferguson pridružila se glumačkoj ekipi SF trilera Mercy

Rebecca Ferguson (Dune, Silo) glumit će uz Chrisa Pratta (The Tomorrow War, Jurassic World franšiza) …

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics