Trailer za 2. sezonu SF serije For All Mankind

Apple TV+ je objavio novi trailer i poster za drugu sezonu serije For All Mankind. Riječ je o seriji alternativne povijesti koju je kreirao Ronald D. Moore (Battlestar Galactica), gdje je zamislio svijet u kojem je Sovjetski Savez pobjedio Sjedinjene Američke Države u trci do Mjeseca, i gdje i dalje traje svemirka trka u probijanju ostalih granica.

Nova sezona započinje desetljeće kasnije 1983. godine. Vrhunac je hladnog rata i napetosti između Sjedinjenih Država i SSSR-a su na vrhuncu. Ronald Reagan je predsjednik i velike ambicije znanosti i istraživanja svemira prijete da budu prokockane dok se SAD i Sovjeti sukobljavaju nad kontrolom mjesta bogatih resursima na Mjesecu. Ministarstvo obrane se preselilo u kontrolu misije, a militarizacija NASA-e postaje središnja u pričama nekoliko likova: neki se bore protiv nje, neki je koriste kao priliku za vlastite interese, a neki se nađu na vrhuncu sukoba koji može dovesti do nuklearnog rata.

Glavne uloge tumače Joel Kinnaman (The Killing, Altered Carbon) kao Edward Baldwin, Michael Dorman (Patriot) kao Gordo Stevens, Sarah Jones (The Path) kao Tracy Stevens, Shantel VanSanten (Shooter) kao Karen Baldwin, Wrenn Schmidt (Outcast) kao Margo Madison, Jodi Balfour (Quarry) kao Ellen Wilson, Sonya Walger (Get Shorty, The Catch) kao Molly Cobb i Krys Marshall (Supergirl) kao Danielle Poole.

Našu recenziju za prvu sezonu možete pronaći ovdje.

Druga sezona serije For All Mankind na Apple TV+ stiže 19. veljače. Očekuje nas ukupno deset epizoda koje će stizati na tjednoj bazi. Prošli mjesec je najavljeno kako je serija obnovljena za treću sezonu.

For All Mankind

Check Also

Concrete: neobičan i prekrasan kratki animirani film!

Otkrili smo jedan vrlo poseban kratki film – Concrete (Beton). Riječ je o animiranom filmu, …

Netflix je objavio jezivi, misteriozni teaser za 4. sezonu serije Stranger Things

Kao što je Netflix i najavio kasno sinoć danas je objavljen teaser trailer za 4. …

Web Statistics