Trailer za 2. sezonu serije Krypton otkriva Loba i datum premijere

Syfy je objavio puni trailer i poster za drugu sezonu SF serije Krypton u kojoj nas očekuje famozni DC-jev zlikovac Lobo (Emmett J. Scanlan). Riječ je o nemilosrdnom lovcu na glave, koji je ubio čitavu svoju vrstu. Posjeduje iznimni nivo intelekta za stvari povezane s ratovanjem, što ga čini smrtonosnim protivnikom. Prožet nadljudskom snagom, i besmrtnošću Lobo će ustrajati dok posao ne bude obavljen. Njegova vlastita riječ je jedina stvar koju smatra svetom, i iako nikada neće prekršiti uvjete dogovora, s vremena na vrijeme zna zanemariti duh u kojem je sklopljen…

Ono što možemo vidjeti iz trailera je da će Lobo pratiti Seg-Ela (Cameron Cuffe), Adama Strangea (Shaun Sipos) i Brainiaca (Blake Ritson), nakon što Seg i Brainiac izađu iz kako se čini Fantomske zone i prijeđu na neku neobičnu novu lokaciju. Trebalo bi biti zanimljivo za vidjeti kako će Seg i Adam Strange koje Lobo bitno nadjačava proći u okršaju s njim.

Ukoliko ste propustili prvu sezonu onda ukratko trebate znati sljedeće. Ako volite tematiku sa stripovskim superjunacima, onda bi vas Krypton mogao zadovoljiti do određene mjere. No ako ste zahtjevni gledatelj serija s inteligentnim dijalozima, dovitljivim humorom i upečatljivim likovima, možda je bolje da je zaobiđete. Budući da je serija etiketirana kao prikvel za Supermanov kinematografski svemir, očito je esencijalan materijal za one koji žele znati više. I koji vole i prate Supermanov svemir. Malo opširnije o prvoj sezoni serije možete saznati u osvrtu na sljedećem linku.

Druga sezona serije Krypton na Syfy stiže 12. lipnja.

Krypton

Krypton - Lobo

Check Also

The Witcher: prvi službeni pogled na Liama Hemswortha kao Witchera

Netflix je u travnju potvrdio da će njihova fantasy serija The Witcher završiti s petom …

Star Trek: Starfleet Academy, glavnu ulogu u seriji tumačit će Holly Hunter

Star Trek: Starfleet Academy, četvrta igrana serija i šesta koju producira Secret Hideout Alexa Kurtzmana …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics