The Boys: trailer za 2. sezonu otkriva da su Billy Butcher i ekipa ponovo u akciji!

Serija The Boys je u kratkom vremenu postala pravi fenomen, te u svega dva tjedna prikazivanja zakoračila na tron kao jedna od najgledanijih na Amazonu. I ne samo to, serija se može pohvaliti opako dobrim kritikama, koje ju hvale kao jednu od najboljih igranih superherojskih serija do sada. Ona je k tome i pravo osvježenje u žanru, ali isto tako dolazi i s upozorenjem da nije za svakoga, odnosno one osjetljivijeg želuca. Obnova za drugu sezonu je stigla i prije nego je uopće emitirana prva sezona. Amazon je već tada očito imao velika očekivanja, koja su do sada i višestruko nadmašena.

Serija je adaptacija iznimno nasilnog, mračnog i otkačenog stripa Gartha Ennisa i Daricka Robertsona. Strip je također vrlo brzo stekao popularnost, s obzirom na specifičan i eksplicitan sadržaj. Strip serijal The Boys je radnjom smješten između 2006. i 2008. u svijet, u kojem su superheroji stvarni. Međutim, većina superheroja se razmazila svojim zvjezdanim statusom pa je postala iskvarena i korumpirana, te si često daju oduška i dopuštaju si raditi nered. Zbog toga je stvoren poseban CIA odjel s ciljem nadziranja i držanjem pod kontrolom razvratnih superheroja. Taj odjel je poznat pod imenom The Boys.

Amazon je konačno službeno objavio teaser trailer za drugu sezonu, i sudeći po njemu ona nas neće razočarati. U najmanju ruku će to ponovo biti luda vožnja, iako se na prvi pogled čini da bi to mogao biti još veći kaos, s više likova, većom dozom Giancarla Esposita, i ne bi vjerovali s čak više krvi.

U novoj sezoni se svojim ulogama The Boysa vraćaju Karl Urban kao Billy Butcher, Jack Quaid kao Hughie, Laz Alonso kao Mother’s Milk, Tomer Kapon kao Frenchie, Karen Fukuhara kao The Female. Također znamo da ćemo opet gledati i Starlight (Erin Moriarty), zajedno s ostalim pripadnicima Sedmorke: Homelandera (Antony Starr), The Deepa (Chace Crawford), Queen Maeve (Dominique McElligott) i A-Traina (Jessie T Usher). Što se tiče novih imena gledat ćemo Ayu Cash (You’re the Worst) kao Stormfront, Gorana Višnjića kao Alistaira Adana, Claudiu Doumit kao mladu kongresnicu Victoriju Neuman, a pojavit će se i Patton Oswalt.

Druga sezona serije The Boys stiže 2020. godine. Pretpostavka je da će stići negdje na ljeto, s obzirom da je tada stigla i prva sezona. Osvrt na prvu sezonu možete pročitati ovdje. Sada nakon doista puno ocjena, serija i dalje kotira visoko, Tomatometar pokazuje 84% kod kritike, a čak 94% kod publike.

The Boys

Check Also

Rebecca Ferguson pridružila se glumačkoj ekipi SF trilera Mercy

Rebecca Ferguson (Dune, Silo) glumit će uz Chrisa Pratta (The Tomorrow War, Jurassic World franšiza) …

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics