Trailer za 2. epizodu 8. sezone serije Igra prijestolja

Posljednja sezona serije Igra prijestolja je sinoć započela svoj put k neizbježnom kraju. Prva epizoda osme sezone prikladno je naslovljena “Winterfell” budući da se najveći dio radnje odvija u Oštrozimlju, prijestolnici sjevera i domu obitelji Stark. Epizoda koju je režirao David Nutter (The Rains of Castamere), a napisao Dave Hill je završila opakim cliffhangerom i zaista će biti teško dočekati drugu epizodu za koju je HBO objavio trailer odmah po završetku premijerne epizode. Na žalost naslovi nadolazećih epizoda nisu otkriveni i očito ćemo tek s početkom svake pojedine epizode saznati koji naslov nose.

No vratimo se traileru za drugu epizodu. On ukazuje na to da se Oštrozimlje priprema na bitku s vojskom mrtvih, ali očito će biti vremena i za “riješavanje problema” s Jamiejem Lannisterom koji je stigao u Oštrozimlje prvi puta nakon pilot epizode u kojoj je gurnuo Brana kroz prozor. Posljednji kadar najave otkriva Tyriona kako stoji na zidinama Oštrozimlja, koje su prepune vojnika. Osim trailera HBO je objavio i novi intro pa ako vam već nije dojadio odvrtite ga još jednom, jer kultna sekvenca se promjenila s obzirom da se smanjio broj lokacija. Plasiran je i video koji nas vodi kroz premijernu epizodu, odnosno u kojem showrunneri David Benioff i D.B. Weiss otkrivaju što su mislili kada su stvarali tu epizodu, te se pritom osvruću na sve bitnije scene. No to nije sve, jer ovakva epska serija zaslužuje doista detaljno seciranje, pa je izašao i video iza scene u kojem imate prilike čuti i vidjeti kako talentiranu ekipu iza kamere tako i onu ispred (Kit Harington, Emilia Clarke, Sophie Turner, Lena Headey, Nikolaj Coster-Waldau, Maisie Williams, Gwendoline Christie, Peter Dinklage…) I dosta imate što za vidjeti u tih 18 minuta pa ako ste pogledali prvu epizodu slobodno zaronite u ovaj video i otkrijte divnu produkcijsku priču iza serije…

Jutros je u Zagrebu održana jutarnja premijera prve epizode posljednje sezone HBO-ove serije Igra prijestolja koja je gledateljima dostupna putem HBO GO usluge. Novi nastavci će slijediti ponedjeljkom na HBO GO-u, te na HBO kanalu u 03:00 h, istovremeno s američkom premijerom i ponovno u 20.00 h. Premijera je okupila brojne fanove koji su mogli uživati u dugo iščekivanim kadrovima posljednje sezone na velikom platnu.

Igra prijestolja

Igra prijestolja

Check Also

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Mrs. Davis: časna sestra bori se protiv umjetne inteligencije u novoj SF seriji Damona Linedlofa

Peacock je objavio puni službeni trailer za SF seriju Mrs. Davis. Serija istražuje svijet u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics