Trailer i poster za 2. sezonu iščekivane serije Star Trek: Strange New Worlds

Paramount Plus konačno je objavio teaser trailer i novi poster za drugu sezonu serije Star Trek: Strange New Worlds i po svemu sudeći posada USS Enterprisea s kapetanom Christopherom Pikeom spremna je za svoju sljedeću veliku avanturu. Prvi teaser trailer je otkrio da se Klingonci vraćaju u igru, kao što potvrđuje i povratak Jamesa T. Kirka, koji nam je u izvedbi Paula Wesleyja predstavljen još u prvoj sezoni. Trailer također jasno daje do znanja da će Kirk u ovoj sezoni biti dosta zastupljen, kao i da će se poprilično družiti s La’an Noonien Singh.

Nadolazeća sezona od deset epizoda uključuje prethodno najavljenu posebnu crossover epizodu koja je miks igrane i animirane serije, pa se stoga Tawny Newsome iz Star Trek: Lower Decksa kao zastavnica Beckett Mariner i Jack Quaid kao zastavnik Brad Boimler pridružuju posadi USS Enterprisea. Redatelj te epizode je Jonathan Frakes.

U glavnim ulogama druge sezone i dalje gledamo Ansona Mounta kao kapetana Christophera Pikea, Rebeccu Romijn kao Number One, Ethana Pecka kao znanstvenog časnika Spocka, Jess Bush kao sestru Christine Chapel, Christinu Chong kao La’an Noonien-Singh, Celiu Rose Gooding kao Nyota Uhura, Melissu Navia kao poručnicu Ericu Ortegas i Babsa Olusanmokuna kao dr. M’Bengu. Također, već smo ranije spomenuli da ćemo ponovo gledati i Paula Wesleyja kao Jamesa T. Kirka, ali dočekat će nas i novo lice, Carol Kane kao Pelia.

Drugu sezonu producirali su CBS Studios, Secret Hideout i Roddenberry Entertainment. Showrunneri su Akiva Goldsman i Henry Alonso Myers, dok su izvršni producenti Goldsman, Myers, Alex Kurtzman, Jenny Lumet, Aaron Baiers, Heather Kadin, Frank Siracusa, John Weber, Rod Roddenberry i Trevor Roth.

Star Trek: Strange New Worlds na Paramount Plus premijerno stiže 15. lipnja.

Star Trek: Strange New Worlds

Check Also

Novi posteri za Indiana Jones and the Dial of Destiny!

Disney je netom objavio službene postere likova za posljednju filmsku avanturu Indiane Jonesa s Harrisonom …

Najava za Netflixovu adaptaciju kultnog stripa Eternaut

Netflix je ovaj mjesec službeno predstavio modernu audiovizualnu adaptaciju kultnog SF stipa El Eternauta (Eternaut). …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics