Trailer i novi poster za Amazonovu SF seriju Night Sky

Uskoro nam stiže Amazonova SF seriji Night Sky koja je inicijalno bila poznata pod nazivom Lightyears. Amazon je već ranije objavio prvi poster i fotografije, a sada smo dobili službeni trailer koji nam konačno daje konkretan pogled na ono što nas očekuje u osam epizoda serije. Tvorci serije su Holden Miller (The Son) i Daniel C. Connolly (Into the Badlands, Colony). Miller je također i scenarist te jedan od izvršnih producenata dok je Connolly showrunner i izvršni producent. Redatelj prve dvije epizode je Juan José Campanella (The Secret In Their Eyes, Halt And Catch Fire). Ostali izvršni producenti su Jimmy Miller, Sam Hansen i Philip Martin. Serija se sastoji od osam epizoda koje su koproducirali Amazon Studios i Legendary Television.

Radnja prati Irene i Franklina Yorka, par koji je prije mnogo godina pronašao odaju zakopanu u svom dvorištu koja neobjašnjivo vodi do napuštenog planeta. Par je godinama pažljivo čuvao svoju neobičnu tajnu, ali kada u njihov život zakorači enigmatični mladić, njihova se tajna i život koji su stvorili zajedno preokrenu naopačke. A odaja koju su mislili da poznaju tako dobro pokazat će se kao mnogo više od onoga što su ikada mogli i zamisliti.

Glavne uloge tumače Sissy Spacek (The Old Man and The Gun), J.K. Simmons (Being the Ricardos) i Chai Hansen (The Newsreader). Osim njih gledat ćemo i Kiah McKirnan (Mare of Easttown), Julietu Zylberberg (The Invisible Look), Rocío Hernández (La caída), Adama Bartleyja (Longmire), Beth Lacke, Stephena Louisa Grusha i Cass Buggé.

Night Sky na Prime Video premijerno stiže već 20. svibnja.

Night Sky

Check Also

Novi video i poster za film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves!

Paramount Pictures je objavio novi video i friški poster za film Dungeons & Dragons: Honor …

Prvi trailer za film Indiana Jones and the Dial of Destiny!

Disney i Lucasfilm su konačno objavili prvi teaser trailer za peti nastavak Indiane Jonesa koji …

Jedan komentar

  1. Prva liga serija – preporuka

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics