Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, novi trailer otkrio je datum premijere

Više od 25 godina nakon prvog pojavljivanja, Lara Croft nastavlja istraživati ​​drevne misterije i otkrivati ​​izgubljene istine na prekrasnim i opasnim odredištima. Prvi pogled na animiranu Netflixovu seriju Tomb Raider: The Legend of Lara Croft dobili smo prije osam mjeseci, a sada je stigao novi video koji je otkrio da nas premijera očekuje ove jeseni. Seriju za Netflix producira Legendary Entertainment, a animira Powerhouse Animation (Castlevania, Masters of the Universe: Revelation). Scenaristica i izvršna producentica je Tasha Huo (The Witcher: Blood Origin, Red Sonja), dok je redateljica Joey Soloway. Ostali izvršni producenti su Dmitri M. Johnson, Timothy I. Stevenson; Jacob Robinson, Dallas Dickinson, Noah Hughes, Howard Bliss, Jen Chambers i Brad Graeber.

Novi, akcijom nabijeni teaser trailer nudi pogled na nadolazeću seriju dok se titularna heroina suočava s raznim prijetnjama, poput opasnih grobnica i nevidljivih neprijatelja.

Radnja serije smještena je nakon Survivor trilogije Tomb Raider igara. Lara napušta svoje prijatelje kako bi se upustila u sve opasnije solo avanture. Međutim, Lara se mora vratiti kući kada lopov iz Croftove vile ukrade opasan i moćan kineski artefakt. Njezina odvažna potraga odvest će je u avanturu diljem svijeta i u dubine zaboravljenih grobnica, gdje će biti prisiljena suočiti se samom sobom i odlučiti kakav heroj želi postati.

Glasove su glavnim likovima posudili Hayley Atwell kao Lara, Allen Maldonado kao Zip i Earl Baylon kao Jonah.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft na Netflix stiže 10. listopada.

Također, nije naodmet spomenuti da ovo nije jedina serija Tomb Raider franšize. Drugi tv projekt na kojem se trenutno radi je igrana Amazonova serija, koja je nedavno službeno naručena.

Check Also

Sunny: prvi trailer za Appleovu crnohumornu SF triler seriju

Apple TV Plus objavio je prvi, intrigantan trailer za njihovu nadolazeću crnohumornu SF triler seriju …

The Ark: trailer za 2. sezonu SYFY-eve serije!

Fanove SYFY-eve serije The Ark razveselit će netom objavljeni puni trailer za drugu sezonu. Mi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics