Snowpiercer: TNT je objavio novi napeti trailer za seriju!

TNT je objavio najnoviji trailer za Snowpiercer koji nudi uzbudljivi pogled na nadolazeću seriju gdje će eruptirati iznimno nasilni klasni rat u vlaku koji je stalno u pokretu… Trailer otkriva da će serija ipak počivati na onome što je proslavilo film, sociološko-politička previranja.

Snowpiercer je premijeru trebao incijalno doživjeti 31. svibnja, ali ipak stiže dva tjedna ranije, odnosno 17. svibnja kako bi gledatelji koji su većinom prisiljeni biti u svojim kućama što prije mogli uživati u ovom vrlo iščekivanom i “dugokuhajućem” projektu. Serija je temeljena na istoimenom hvaljenom filmu iz 2013. redatelja Joon-ho Bonga, koji je pak nastao prema postapokaliptičnom stripu Le Transperceneige Jacquesa Loba.

Radnja je smještena sedam godina nakon što je svijet postao ledena pustinja, te je usmjerena na ostatke čovječanstva, koji žive u gigantskom vlaku, sastavljenom od 1,001 vagona, vječito u pokretu, koji su dom tisućama onih dovoljno bogatih da kupe kartu ili onima dovoljno sretnih da se ukrcaju. Klasni ratovi, društvena nepravda i politika preživljavanja su pitanja kojima će se baviti televizijska adaptacija.

Redatelj serije je James Hawes (Doctor Who, Black Mirror). Glavne uloge tumače Jennifer Connelly (A Beautiful Mind) kao Melanie Cavill, “glas vlaka” i voditeljica odjela za gostoprimstvo i red; Daveed Diggs (Hamilton) kao Andre Layton, zatvorenik koji je nekoć bio detektiv; Alison Wright (The Americans) kao Ruth koja radi u odjelu za gostoprimstvo; Mickey Sumner (Battle of the Sexes) kao kočioničar i zaštitar Bess Till; Susan Park (Ghostbusters) kao Jinju, šefica kuhinje u najboljem restorana u vlaku; Iddo Goldberg (Peaky Blinders) kao inženjer Bennett; Katie McGuinness (Dirty Filthy Love) kao Josie McConnell, Lena Hall (Hedwig and the Angry Inch) kao gospodična Audrey, odnosno “madam” noćnog vagona, Annalise Basso (Bedtime Stories), Sam Otto (Jellyfish) kao John Osweiler; Jaylin Fletcher (Saturday Church) kao bistar dječak Miles, koji ima potencijal napredovanja u vlaku; Rowan Blanchard (Girl Meets World) kao Alexandra, tinejdžerica s misterioznom poveznicom s povijesti Snowpiercera.

Snowpiercer je već obnovljen za drugu sezonu. Showrunner i scenarist serije je Graeme Manson (Orphan Black).

Snowpiercer

Snowpiercer

Snowpiercer

Snowpiercer

Snowpiercer

Snowpiercer

Snowpiercer

Check Also

Star Trek: Starfleet Academy, službeno je najavljena nova igrana serija!

Nema dugo da smo pisali o tome kako je Strange New Worlds u tom trenutku …

House of the Dragon: 2. sezona će imati manji broj epizoda nego prva

Otkriven je broj epizoda druge sezone HBO-ove fantasy serije House of the Dragon iliti Zmajeve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics