Thor: Taika Waititi će režirati i 4. film franšize

Taika Waititi je službeno potpisao ugovor za scenarij i režiju nastavka filmskog hita Thor: Ragnarok. No njegovo ukrcavanje na četvrti film Thor franšize ujedno donosi i nove probleme za Warner Bros.-ovu filmsku adaptaciju Akire.

Akira je trebala izaći 21. svibnja 2021. godine, a Waititi je već bio u fazi traženja i testiranja mladih glumaca, no studio je odlučio stisnuti pauzu. Usporeni razvoj scenarija je doveo do odgađanja datuma snimanja Akire, što pak nije ostavljalo dovoljno vremena da se film završi prije nego što bi trebalo započeti snimanje novog Thora. The Hollywood Reporter prenosi kako će Akira “na led” dok se 4. Thor ne završi, no tko zna što će biti do tada. Za sada stvari ne izgledaju obećavajuće za budućnost Akire, iako studio i dalje želi povratak Waititija na projekt.

Waititi je s filmom Thor: Ragnarok donio prijeko potrebnu svježinu franšizi, i publika je bila iznimno zadovoljna što govore i podaci gledanosti, ali i kritka koja ga je na stranici Rotten Tomatoes ocijenila s čak 93%. Ragnarok je uživao tako dobar status da je kemija između zvijezda filma Hemswortha i Thompsonice nadahnula Sony da ih zajedno postave u Men in Black: International, iako se na kraju na žalost pokazalo kako je to bio pretvrd orah.

Očekuje se kako će se Chris Hemsworth vratiti u titularnoj ulozi, iako je glumac nedavno izjavio da će uzeti manju pauzu od glume. No s obzirom da Marvel ima gomilu projekata na čekanju sigurno je da snimanje četvrtog filma neće početi ad hoc, na kraju krajeva tek treba napisati scenarij.

Thor 4

Check Also

Sweet Tooth: puni trailer za Netflixovu adaptaciju!

Netflix je objavio puni trailer i poster za seriju Sweet Tooth, adaptaciju DC-jevog istoimenog strip …

Novi pogled i detalji za Marvelove serije Loki i What If…?

Entertainment Weekly je objavio listu 26 nadolazećih serija koje su obavezne za gledanje ovog ljeta …

Web Statistics