Thor: Taika Waititi će režirati i 4. film franšize

Taika Waititi je službeno potpisao ugovor za scenarij i režiju nastavka filmskog hita Thor: Ragnarok. No njegovo ukrcavanje na četvrti film Thor franšize ujedno donosi i nove probleme za Warner Bros.-ovu filmsku adaptaciju Akire.

Akira je trebala izaći 21. svibnja 2021. godine, a Waititi je već bio u fazi traženja i testiranja mladih glumaca, no studio je odlučio stisnuti pauzu. Usporeni razvoj scenarija je doveo do odgađanja datuma snimanja Akire, što pak nije ostavljalo dovoljno vremena da se film završi prije nego što bi trebalo započeti snimanje novog Thora. The Hollywood Reporter prenosi kako će Akira “na led” dok se 4. Thor ne završi, no tko zna što će biti do tada. Za sada stvari ne izgledaju obećavajuće za budućnost Akire, iako studio i dalje želi povratak Waititija na projekt.

Waititi je s filmom Thor: Ragnarok donio prijeko potrebnu svježinu franšizi, i publika je bila iznimno zadovoljna što govore i podaci gledanosti, ali i kritka koja ga je na stranici Rotten Tomatoes ocijenila s čak 93%. Ragnarok je uživao tako dobar status da je kemija između zvijezda filma Hemswortha i Thompsonice nadahnula Sony da ih zajedno postave u Men in Black: International, iako se na kraju na žalost pokazalo kako je to bio pretvrd orah.

Očekuje se kako će se Chris Hemsworth vratiti u titularnoj ulozi, iako je glumac nedavno izjavio da će uzeti manju pauzu od glume. No s obzirom da Marvel ima gomilu projekata na čekanju sigurno je da snimanje četvrtog filma neće početi ad hoc, na kraju krajeva tek treba napisati scenarij.

Thor 4

Check Also

Sony je odgodio filmove Morbius, Ghostbusters: Afterlife i Uncharted

Sony Pictures je odlučio preduhitriti potencijalne probleme s trenutnom pandemijom pa se požurio odgoditi neke …

Netflix je otključao 2. sezonu Locke & Key

Nakon godina u produkcijskom paklu u konačnici nam je ranije ove godine Netflix dostavio famozni …

Web Statistics