Them: Covenant, jezivi prvi teaser za Amazonovu horor seriju!

Amazon Prime je objavio prvi teaser za antologijsku horor seriju Them. Tvorac i jedan od scenarista serije je Little Marvin (Jack & Jill), a glavna izvršna producentica te ujedno i scenaristica je Lena Waithe (Master of None, Queen & Slim, The Chi). Ostali izvršni producenti su Miri Yoon (The Stand), Don Kurt (Amazing Stories), David Matthews (Vinyl) i Roy Lee (The Exorcist). Serija je zajednička produkcija kuća Sony Pictures Television i Amazon Studios.

Amazon seriju opisuje kao “limitiranu antologijsku seriju koja istražuje teror u Amarici.” Već je ranije naručeno dvije sezone serije. Prva sezona nosi podnaslov Covenant. Radnja je smještena u 1950. godinu i prati afroameričku obitelj Henryja i Lucky Emory koji su se preselili iz ruralne Sjeverne Karoline u potpuno bjelačko naselje u Los Angeles. Novi idilični obiteljski dom ubrzo postaje centralno mjesto pojave zlokobnih sila, kako od susjeda tako i onozemljskih, koje ih izazivaju i prijete im uništenjem.

Glavne uloge tumače Deborah Ayorinde (Luke Cage) kao Lucky i Ashley Thomas (24: Legacy) kao njezin muž Henry Emory. Njihove dvije kćeri tumače Melody Hurd (Trick) i Shahadi Wright Joseph (Us). Tu su i Alison Pill (Devs) te Ryan Kwanten (True Blood).

Them: Covenant na Amazon Prime stiže već 09. travnja. Projekt izgleda kao mješavina filmova Get Out/Us i The Stepford Wives.

Them: Covenant

Check Also

HBO je službeno odobrio 2. sezonu serije The Last of Us!

Čak i ako ne pratite HBO-ovu seriju The Last of Us sigurni smo da ste …

We Have a Ghost: prvi trailer za Netflixovu obiteljsku nadnaravnu avanturu!

Netflix je objavio prvi trailer i poster za film We Have a Ghost, koji se …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics